Waar wil je een vacature plaatsen?

Je kunt je keuze altijd later aanpassen.

AlleMediavacatures is in korte tijd en razend tempo uitgegroeid tot dé vacature community voor media, muziek, RTV, lifestyle, entertainment, events, fashion, games en de creatieve industrie. AlleMediavacatures richt zich op een jonge doelgroep richting (digitale) marketing, online, social, marketing, sales, communicatie & PR. Je vacatureplaatsing wordt door ons ondersteund met aansprekende social media campagnes op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Een vacature plaatsen

Een vacature plaatsen is heel eenvoudig, klik op ‘plaats jouw vacature’, vul alle contactgegevens in, de vacature omschrijving en upload je logo en sfeerbeeld. Het sfeerbeeld gebruiken wij in social media campagnes op onze kanalen. Daarna klik je onderaan de pagina het pakket van je keuze aan. Zorg ervoor dat logo en sfeerbeeld een hoge resolutie hebben, dat is het mooist voor zowel de weergave op de website als op social media. Mocht je geen goede sfeerfoto bij de vacature hebben, geen probleem; laat het even weten, dan zoeken wij een mooie stockfoto voor je uit.

Je vacature plaatsen in een combinatiepakket met Born4Jobs, the music-media-entertainment career company

Born4Jobs is al jaren hét werving & selectiebureau voor banen in muziek, media en entertainment, gericht op mid-career mediaprofessionals. Met >40k kandidaten in de database en duizenden volgers op social media bereik je met een combinatie advertentie dus beide doelgroepen en verhoog je de kans op een succesvolle invulling van je vacature.