Solliciteren

Voor vragen en sollicitaties (cv + motivatiebrief) mail je naar lieve@ministryoffram.es.

Ook leuk:

TALENTVOLLE EDITORS – ARGUS PRODUCTIONS

Even voorstellen... We zijn Argus Productions, een bedrijf dat zijn oorsprong kent in de live sporttelevisie. Vanuit die oorsprong zijn we uitgegroeid tot een all-round mediabedrijf. Onze missie is om te investeren in jonge talenten en zodoende een groot team te...

EVENEMENTENCOÖRDINATOR – KRO-NCRV

De afdeling Marketing, Communicatie & Leden bestaat uit een team Marketing Communicatie dat voor alle merken de marketingcommunicatie verzorgt en een team Leden dat ten dienste staat van de beide verenigingen KRO en NCRV en ledenwervings- en behoudsactiviteiten...

PLANNER AUDIO

Muziek, stemmen en een team van creatieve collega's; dit bedrijf in Amsterdam creëert het sfeertje in klank dat hun klanten zoeken en daar is planning en coördinatie een belangrijk onderdeel van. Daarom zijn zij op zoek naar een Planner. Wat ga je doen?De...

MEDEWERKER MARKETING & COMMUNICATIE – VONDELCS

Als medewerker marketing & communicatie zorg je voor het opzetten en uitvoeren van alle communicatie- en marketingactiviteiten van VondelCS, zowel intern als extern, zowel online als offline. Het gaat daarbij om het communiceren en zichtbaar maken van de...

Ministry of Frames zoekt een VIDEO EDITOR

Je bent…
een creatieve duizendpoot en je vindt het leuk om uiteenlopende projecten aan te nemen. Je hebt veel ervaring binnen filmproductie. Van inhoudelijk uitdagende documentaire projecten van meerdere weken tot editorial en merk gerichte video’s voor verschillende grote opdrachtgevers: jij brengt alles op een esthetische manier in beeld. Je hebt oog voor detail en zoekt graag naar oplossingen. Daarnaast ben je een teamplayer. Je vindt het fijn om te sparren met je collega’s en je doet je best om te inspireren en geïnspireerd te worden door je werkomgeving.

Functieomschrijving
Je bent verantwoordelijk voor de montage en aflevering van video content voor onze klanten. Je bent daarnaast betrokken bij het allereerste moment van het productie proces. Vanaf het moment van preproductie bespreken we als team hoe we onze projecten gaan aanpakken. Ook jouw inhoudelijke input is van belang bij het ontwikkelen van scripts en formats. Je hebt ervaring in het bedenken van creatieve concepten die niet standaard zijn en jij durft out-of-the-box ideeën te presenteren. Als video editor ben je ons anker in de zee van uiteenlopende projecten. Data management is jouw heilige graal op basis waarvan je je werk doet. Samen met de rest van het team ga je op zoek naar de beste manier om de verhalen van onze klanten te vertellen door middel van film.

Functie eisen
Wij zijn op zoek naar iemand die voldoet aan het volgende profiel:

 • HBO werk- en denkniveau in een relevante richting;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring met montage en filmproductie in het algemeen;
 • Expertise op het gebied van Adobe Premiere Pro & After Effects: deze programma’s kennen voor jou geen geheimen;
 • Goede kennis van DaVinci Resolve, zowel technisch als creatief;
 • Passie voor alles wat met camera’s te maken heeft is een pré;
 • Vloeiend Engels en productie lingo;
 • Nauwkeurig, tot op de pixel;
 • Zelfstandige en proactieve werkhouding;
 • Communicatief vaardig;
 • Goed georganiseerd werken, media management;
 • Stressbestendig;
 • Flexibel;

Over ons
Ministry of Frames is een snel groeiende Film & Fotografie agency uit Amsterdam. Ons kantoor zit in de Pijp. Ons team bestaat uit 6 mensen en we zijn dringend op zoek naar ons 7e teamlid. We produceren high-end video content, van corporate films tot animaties en van documentaires tot online virals. Ministry of Frames is eind 2015 ontstaan vanuit een mediabureau. We geven jou veel verantwoordelijkheden en verwachten vanuit jou veel eigen initiatief en ondernemerschap. Groeien wij, dan groei jij automatisch mee.

Wij bieden
32-40 uur werk per week op basis van een part- of fulltime contract, afhankelijk van je eigen voorkeur, salaris op basis van ervaring en leeftijd, een inspirerende werkomgeving in de Pijp, ruimte voor eigen initiatief en de mogelijkheid om met ons mee te groeien. Groeien wij? Dan groei jij mee.

Meld je aan!
Wil jij graag deel uitmaken van een snelgroeiend mediaproductie bureau, waarbij je de kans krijgt om mee te groeien met het bedrijf? Stuur je portfolio, C.V. en een korte motivatiebrief voor 5 januari naar ons.

P.s. we bekijken géén reels! Leuk dat je op een vette soundtrack de meest fantastische shots achter elkaar hebt geplakt, maar wij willen zien wat je écht in huis hebt. Neem in je portfolio meerdere films (of fragmenten) van langer dan 2 minuten mee en laat ons zien wat je kan.