Dit delen met je vrienden

Als productmanager zorg je ervoor dat LINDAnieuws.nl iedere dag in topconditie is en optimaal gebruikersgemak levert. Ook zorg je ervoor dat ons nieuwsplatform zich doorontwikkelt op o.a content technologie, engagement en personalisatie. Je hebt een neus voor slimme productinnovaties die de bezoekers en adverteerders zullen verrassen.
Je ontwikkelt in samenwerking met het marketingteam online marketingactiviteiten en draagt bij aan de social media strategie van LINDAnieuws.nl. Ook ben je verantwoordelijk voor het monitoren, interpreteren en verbeteren van de LINDAnieuws.nl nieuwsbrieven.
Je beheert het dashboard van LINDAnieuws.nl, monitort data en optimaliseert de resultaten. Je projectmanagement- en communicatievaardigheden zijn uitstekend. Je hebt oog voor details en vernieuwing, zonder de grote lijnen en doelstellingen uit het oog te verliezen. Kortom, je bent samen met de productmanager LINDA.tv de technische specialist in het Development & Data team en werkt hierbij nauw samen met de digitale redactie, sales development en het marketingteam. Je rapporteert aan de Manager Data & Development.

More >>