Dit delen met je vrienden

Herrie Film en TV is een marketing, distributie en PR bureau voor film en televisie. Mooie films, spraakmakende documentaires, nieuwe programma’s en opvallende series van makers die risico’s nemen en kwaliteit voorop hebben staan; allemaal komen ze voorbij.

En wat doen wij?
Wij verzorgen de distributie, marketing en/of PR. Hoe we dat doen? Door hen de weg te wijzen in het enorme aanbod van distributiekanalen (in de bioscoop, het filmtheater, online of op tv), een gedegen en ambitieus distributie-, marketing- en publiciteitsplan te schrijven, de juiste mix van middelen te vinden en films en tv-programma’s onder aandacht te brengen bij media (print, online en RTV) die naadloos aansluiten op de doelgroep.

Wie zoeken we?
Wij zijn op zoek naar een PR-medewerker, met een voorliefde voor kwaliteitsfilms en -televisie en documentaires. Iemand die het on- en offline medialandschap kent, gevoel heeft voor doelgroepen en goed kan researchen. Je schrijft foutloos Nederlands, bent sterk in plannen, kan zelfstandig werken en bent initiatiefrijk. Bij voorkeur heb je een relevante opleiding gevolgd op het gebied van (online) media, (online) marketing en communicatie of PR. Je hebt ongeveer twee jaar relevante werkervaring op dit gebied, bent ambitieus en wilt zo veel mogelijk leren.

More >>