Dit delen met je vrienden

Als Financieel Administrateur (ofwel Choco-Coin) zorg je voor een juiste, volledige en tijdige administratie van debiteuren- en crediteuren en verwerking van de banken en kas. Een adequate financiële administratie is de basis van de financiële functie, als Financieel Administrateur speel je daarom een belangrijke rol in de kwaliteit van Tony’s gehele financiële functie. Samen met een directe collega houdt je je onder andere bezig met:

Crediteuren: je draagt zorg voor de dagelijkse verwerking van inkoopfacturen, creditfacturen en de (steekproefsgewijze) controle op de verkoopfacturen en handmatigheden. Ook maak je leveranciers aan en beheer je de crediteurenadministratie. Daarnaast verzamel je facturen en draag je zorg voor de tijdige accordering hiervan, het maken van ’t betaalvoorstel & de archivering van de facturen.

Debiteuren: je maakt en beheert de klantenadministratie i.s.m. Sales & voert kredietchecks uit en beheert deze. Je maakt credit nota’s en facturen aan en zorgt voor de wekelijkse opvolging van vervallen posten & de afhandeling van aanmaningen.

More >>