Dit delen met je vrienden

De festival producent is verantwoordelijk voor de technische uitvoering en productie van het Cinekid Festival. De visie en doelstellingen van Cinekid en de inhoudelijke programmering vormen het kader voor de opdracht. De festivalproducent is lid van de staf en heeft budgetverantwoordelijkheid over het productiebudget. De festivalproducent weerspiegelt de visie van Cinekid en adopteert (actuele) technische ontwikkelingen hierin, zowel m.b.t. de doelgroep kinderen als de faciliteiten gericht op jong publiek, als de ontwikkelingen op het gebied van festivalcultuur. De festivalproducent is het aanspreekpunt voor de festivalproductie en onderhoudt goede interne en externe contacten met partners en de leveranciers. Het samenwerken in teamverband en zorgdragen voor goede externe samenwerkingsverbanden is een essentieel onderdeel van de functie.

  • Planning, begroting en organisatie van de algehele festival productie (Je vertaalt de programma’s van de Cinekid programmeurs Film, TV, Nieuwe Media, Cinekid for Professionals en Scholenprogramma in een productioneel plan)
  • Technische en facilitaire productie inkoop en uitvoer van het festival, inclusief afvalplan en stroomplan. We zoeken iemand met ervaring met het produceren van tijdelijke bioscoopsettings
  • Logistieke uitvoering en coördinatie van het festival

More >>