Dit delen met je vrienden

Videoland is een online aanbieder van on demand films en series. De consument heeft de keuze: je kunt de films los afrekenen of onbeperkt kijken via de abonnementsdienst Videoland Unlimited. Dit kan rechtstreeks via de website en apps, maar Videoland is ook toegankelijk via tv-providers. Met het grootste en meest gevarieerde aanbod van films en series in Nederland, behoort Videoland tot de topspelers op het gebied van video on demand. Ook produceert Videoland exclusieve content, zoals de series Zwarte Tulp en Nieuwe buren. Sinds augustus 2013 heeft RTL een meerderheidsaandeel in Videoland. Marketing & Sales bouwt verder aan de B2C-organisatie, met Marketing & Sales, Customer Service en Consumer Intelligence.

  • Content taken; covers maken voor (RTL) content waar nog geen cover voor bestaat, maar ook de aangeleverde covers van de studio’s optimaliseren.
  • Grafische ontwerpen maken voor online en offline reclame-uitingen; ontwikkeling banners en specials, materiaal voor affiliate, landinspagina’s en offline materiaal voor joint promoties.
  • Doorvertalen overkoepelend Videoland Thema/Campagne naar e-mail, social en online uitingen.
  • Redactie van intranet Square voor wat betreft Videoland.
  • MBO/HBO grafische opleiding. More >>