Dit delen met je vrienden

Theater Bellevue programmeert in drie zalen in totaal ca. 650 voorstellingen per jaar, op het gebied van o.a. toneel, cabaret, moderne dans, mime en muziektheater. Deze voorstellingen worden door ca. 62.000 bezoekers per jaar bezocht. Daarnaast produceert Theater Bellevue jaarlijks enkele eigen Bellevue Lunchtheaterproducties en is het verbonden aan enkele huisgezelschappen en -makers, zoals mugmetdegoudentand, Toneelschuur Producties, De Toneelmakerij, De Hollanders en Orkater.

Tevens huisvest Theater Bellevue (maandelijkse) programma’s: BIES (het cabaret try-out Podium van Amsterdam in Klein Bellevue), Het Nieuwe Lied (Nederlandstalig muziekprogramma in Klein Bellevue), en de Tekstsmederij (vers gesmede Nederlandse toneelteksten in het Toneelhuis van de Grote Zaal).
Samen met Jeugdtheater de Krakeling en Cultuurhuis De Brakke Grond organiseert Theater Bellevue het jaarlijkse Pop Arts Festival, een festival met een programmering van poppen- en objecttheater. Naast het eigen festival huisvest Theater Bellevue jaarlijks tevens een deel van de programmeringen van JuliDans, Holland Festival, het Amsterdam Fringe Festival en het Nederlands Theater Festival.

Theater Bellevue zoekt per direct een administratief medewerker (32 uur).

More >>