Dit delen met je vrienden

In de afdeling Evenementen staat gastvrijheid centraal in het gehele traject rondom evenementen, van de aanvraag tot de factuur. De accountmanagers van de evenementen adviseren onze opdrachtgevers over de mooiste invulling van hun evenement en staan hen bij in het gehele traject. Help jij mee de verwachtingen van onze gasten te overtreffen in een bijzondere museumomgeving? Het Scheepvaartmuseum zoekt een: Accountmanager Evenementen (32 – 38 uur) Die alle details van evenementen en groepen in het museum coördineert, van het aannemen van de boeking, het invullen van de wensen, het besluitproces, de overdracht naar de operationele afdelingen, tot aan de factuur en aftersales.

Wat ga je doen?

– Je verzorgt de boekingen voor de verhuur van de evenementenruimtes en alle bijbehorende aspecten (zoals bijvoorbeeld invulling van catering) in de zalen en op de schepen.
– Je richt je op het volledige verkoopproces van de evenementen: het aannemen van de boeking, het besluit en de bevestiging, een heldere overdracht aan de collega’s van de uitvoering, gevolgd door de facturatie en aftersales.

More >>