Dit delen met je vrienden

Bouw jij de brug tussen Music Artists en het Nederlandse TV Landschap? Ben jij een bekende in deze TV-wereld, werk je graag met en voor nationale en internationale artiesten werken en heb je genoeg ervaring om, autonoom, het beste uit de samenwerkende partijen (TV, Artists, jijzelf) te halen?   

Wij zijn voor onze Universal Music locatie in Baarn op zoek naar een ervaren TV PROMOTOR voor minimaal 32 uur per week

Uitvoering van de dagelijkse operatie | Invulling geven aan lange termijn samenwerkingen  

Wat ga je doen als TV Promotor?

Je bent dé specialist in onze organisatie als het gaat om de promotie van onze (nationale en internationale) artiesten via het media kanaal Televisie. Daarom ben jij de adviseur die onze Project Managers optimaal kan adviseren over wie, waar en wanneer met betrekking tot tv-optredens van onze artiesten.

Daarnaast ben jij de persoon die deze plannen ook tot uitwerking brengt; je bent het centrale aanspreekpunt voor artiesten en managers bij deze optredens: je bereidt ze optimaal voor, begeleidt ze in en naar de studio en zorgt voor een goede evaluatie.

Dit alles kun je alleen optimaal verzorgen als je een fantastisch netwerk hebt in de TV-wereld, die je optimaal onderhoudt en uitbouwt. Ook onderhoudt je de relaties met artiesten en managers optimaal, en niet te vergeten: jouw communicatie met collega’s is de basis voor een de beste teamprestaties!

De taken en verantwoordelijkheden:

  • Bijdragen bij het opstellen van alle marketing- en promotieplannen rondom releases van onze artiesten met betrekking tot televisie;
  • Zorgdragen voor een optimale uitvoering van bovengenoemde plannen; begeleiden van artiesten en managers op locatie (tv-studio, festivals, concerten);
  • Strategische visie ontwikkelen, uitvoeren en evalueren op proactieve basis;
  • Contact onderhouden met artiesten, management, collega’s en media relaties;
  • inspelen op het voortdurend veranderende medialandschap; proactief nieuwe online mogelijkheden onderzoeken.

Onze ideale kandidaat voldoet aan de volgende kenmerken:

  • Iemand al de nodige ervaring heeft in deze functie. Indien deze ervaring er niet (helemaal) is, dan op zijn minst vergelijkbare verantwoordelijkheden gekend en uitgevoerd;
  • Gezien de partijen waarmee gewerkt wordt, een sterke, autonome persoonlijkheid die echt begrijpt hoe je ieder belang bij elkaar brengt en optimaal bedient;
  • spreekt, schrijft en leest vloeiend Nederlands en Engels;
  • Iemand die zich heel goed realiseert dat deze werkzaamheden geen standaard tijdschema kennen, dus zeker niet plaatsvinden alleen van maandag tot en met vrijdag, 9 tot 5.

Universal Music biedt

This might be the best job ever: een afwisselende functie in het allerleukste vakgebied in het hart van een internationale, creatieve en informele organisatie. Universal Music heeft een eigen, unieke cao waarin prima arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd (marktconform salaris, een uitstekende pensioenregeling; maar ook unieke regelingen met betrekking tot bijvoorbeeld verlof, concerten en muziekdiensten!). Het marktconforme salaris voor deze functie is sterk afhankelijk van jouw achtergrond en werkervaring, maar ligt ergens tussen de € 2.500,- en € 4.500,- bruto per maand (bij een fulltime dienstverband).

Onze organisatie, Universal Music Group omarmt de toekomst en speelt in op de veranderingen binnen de muziekindustrie om zodoende artiesten en hun muziek op de best mogelijke wijze te kunnen vertegenwoordigen. Ook zet zij alle nieuwe kennis en mogelijkheden in om de muziekliefhebbers in Nederland zo gemakkelijk mogelijk in contact te laten komen met alles wat met goede muziek te maken heeft. Daarmee is Universal Music een bepalende speler binnen de muziekindustrie.

Universal Music is gevestigd in ruim 70 landen en valt onder de Vivendi groep, een grote internationale groep op het gebied van media, communicatie en entertainment, en vertegenwoordigt een keur aan bekende internationale labels.

Solliciteren op de functie van TV Promotor

Ben je enthousiast en pas je in het profiel van de ideale kandidaat? Mail dan jouw sollicitatie uiterlijk 15 juli 2018 via onze sollicitatiepagina (ter attentie van Kees Jan Willeboordse, Director HR). Als jij ons overtuigt, nodigen we je uit om te kijken of die welbekende klik er is en of we dezelfde richting op gaan!

solliciteer