Dit delen met je vrienden
  • 1
    Share

Als Travel Manager bij Q-dance draag je een grote verantwoordelijkheid. Je bent ondernemend en vind het leuk om je met verschillende activiteiten binnen een onderneming bezig te houden. Je zorgt er voor dat Travel projecten van A-Z worden uitgevoerd en hierbij continue rekening met de beweging in de markt, verschillende belangen binnen de organisatie, kansen, gevaren en groeimogelijkheden. Alles om onze (buitenlandse) bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden.

Als Travel Manager ben je volledig verantwoordelijk voor het managen van Q-dance Travel. Q-dance Travel is een apart onderdeel onder Q-dance en houdt zich bezig met het aanbieden van reizen (vervoer, verblijf) voor zowel Nederlanders als buitenlanders naar Q-dance en overige events, waarbij de focus ligt op Q-dance events. Je bent zelf volledig verantwoordelijk voor het aanbieden van kwalitatief goede reizen, inkoop, sales, website, klantenservice, marketing, finance en de groei van de business en omzet. Hierbij schakel je dagelijks met de verschillende afdelingen binnen Q-dance en je collega’s binnen de afdeling Travel.

Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je in ieder geval:

  • Een WO of HBO-opleiding, bij voorkeur Toeristisch Management, International Business Management of vergelijkbaar.
  • Minimaal 4 jaar ervaring binnen de Travelindustrie. Bij voorkeur binnen de entertainmentindustrie.
  • Ervaring met digitale ontwikkeling en implementatie binnen de reis en entertainment industrie.

Ben je geïnteresseerd in een van de vacatures, stuur dan je cv en een korte, bondige motivatie naar vacature@q-dance.com.

Solliciteer