Wil je betrokken zijn bij de organisatie van een concert in de Kuip, ons eigen festival in Rotterdam of de organisatie van reizen naar buitenlandse (TV) shows van onze bands? Hiervan leren en een wezenlijke bijdrage leveren? Bij Xplo Music & Events komen event productie, artiestenmanagement & media strategie bij elkaar.
Functieomschrijving:

Wij zoeken een enthousiaste, creatieve en zelfstandige student die ondersteuning geeft bij de productie en organisatie van diverse grote evenementen. Je steekt graag de handen uit de mouwen bent creatief in het verzinnen van oplossingen en houdt van werken in een open en informele sfeer. Je hebt affiniteit met (pop)muziek en entertainment.

Taken:
– Zelfstandig begeleiden van evenementen trajecten (planning en logistiek)
–  Praktische ondersteuning van eventmanagers bij diverse projecten
–  Meedenken met creatieve vraagstukken
– Ondersteuning van marketingplanning en -uitvoering
– Drukwerkbegeleiding

Profiel:
–  HBO/universitair denk- en werkniveau
– Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk
– Goede communicatieve vaardigheden
– Organisatorisch sterk met een planmatige aanpak
– Accuraat en nauwkeurig
– Collegiale, flexibele instelling en servicegericht

Xplo Music & Events is een muzikale onderneming waarin diverse disciplines van muziekproductie samenkomen en creatieve ideeën worden uitgewerkt tot producten en projecten. Onder onze activiteiten vallen o.a. artiesten management & boekingen, studio activiteiten en evenementen/festival organisatie. Wij werken samen met klanten als Feyenoord, Rabobank, ING Bank aan uiteenlopende opdrachten (van Sinterklaas tot Tiësto op de Maas).

We bieden een afwisselende functie in een kleine dynamische organisatie waar hard werken, teamspirit en plezier in het werk belangrijk is!
 
Stuur je CV & motivatie zo snel mogelijk naar hr@xplo.nl!
 
Xplo Music & Events
T.a.v. Roy van den Berg
Haringvliet 78
3011 TG Rotterdam
T: +31 (0) 10 414 990