Met veel energie en lef ben je medeverantwoordelijk voor de acquisitie van nationale en internationale projecten op het gebied van live entertainment en sport. Je werkt samen met de Manager Entertainment & Sports en je wordt ondersteund door de Sales Support Executive.

Je zorgt voor succesvolle nieuwe samenwerkingen met klanten, door te acquireren binnen het domein van live entertainment: dance events, sport events, concerten, shows, muziekconcepten en theatervoorstellingen. Je vertaalt klantbehoeften in commerciƫle offertes en contracten en onderhandelt hierover. Ahoy staat voor diversiteit in type events en daar draag jij met een goede mix in programmering aan bij. Uiteraard zorg je ook voor een goede aftersales door middel van evaluatie en advies een goede relatie met onze klanten is key. Je onderhoudt je contacten voor een goed netwerk en relatiemanagement, je bezoekt netwerkbijeenkomsten en daarnaast volg je de laatste trends en ontwikkelingen binnen je vakgebied.

Wie ben jij?

Je bent een ondernemende, resultaatgerichte teamplayer die beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je vindt het leuk om relatie- en netwerkbijeenkomsten, als ook evenementen en beurzen te bezoeken. Daarnaast:

  • Beschik je over een HBO diploma, gericht op commercie of gerelateerd.
  • Heb je 3-5 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare positie.
  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat ga je doen?

Bij ons kun je rekenen op een uitdagende positie waarbij je volop ruimte krijgt voor eigen initiatieven en persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je komt terecht in een fris team en in een bruisende no-nonsense werkomgeving. Geen dag is hetzelfde waardoor je iedere dag weer nieuwe dingen ontdekt en leert. Daarnaast bieden we:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring.
  • Een bonusregeling afhankelijk van het bedrijfsresultaat en jouw functioneren.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Pensioenregeling via Be Frank.

GeĆÆnteresseerd?

Solliciteer dan nu en stuur je motivatiebrief met CV uiterlijk voor 15 maart!