Bij Madame Tussauds Amsterdam staan onze gasten op een interactieve manier oog in oog met wassenbeelden van hun favoriete sterren.

The Amsterdam Dungeon levert, aan de hand van een geweldige cast van acteurs, speciale effecten, toneel, decor, scripts een unieke spannende ‘walkthrough’ show door 500 jaar Amsterdamse geschiedenis waar onze bezoekers een belangrijk onderdeel van uitmaken.

Beide attracties zijn onderdeel van Merlin Entertainments PLC, een internationale organisatie met meer dan 120 attracties waaronder SEALIFE, The London Eye en Legoland.

Ben jij iemand die secuur werkt, een kei is in administratief werk en ook nog creatief? En heb je een commerciële ‘het kan altijd beter en meer ’ instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Taken en verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk om zo veel mogelijk scholen naar onze attracties te brengen. Hiervoor bedenk je continue nieuwe acties en ontwikkel je een opvallende schoolmailing die je twee keer per jaar verstuurt. Je regelt on- en offline advertenties en zet online campagnes op, gericht op scholen. Via een digitale nieuwsbrief informeer je de scholen een paar keer per jaar over de ontwikkelingen binnen onze attracties. Je zet organiseert lerarendagen, verzorgt de aftersales hiervoor en zorgt ervoor dat de scholenpagina op de beide websites up to date zijn.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer met de grootste trade partners met als doel het groepsbezoek te vergroten.

Tevens ondersteun je het marketing team in de dagelijkse administratie waarbij je acties verwerkt, barcodes genereert, contracten verstuurt en zorgt dat de partners de juiste content ontvangen en communiceren. Mocht er dan nog ruimte over zijn dan ondersteun je ook bij pr activiteiten, drukwerk, reserveringen en het reageren op social media berichten.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal een half jaar werkervaring.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre.
  • Goede schrijfvaardigheid.
  • Secuur, planmatig, creatief.
  • Woonachtig in Amsterdam is een pre.

Wij bieden een marktconform salaris, bonusregeling, pensioen, gratis toegang tot (onze) attracties maar vooral een uitdagende functie bij de leukste attracties van Amsterdam!

Heb je interesse? Stuur dan je CV met motivatiebrief en salariswens naar sascha.vanderzande@merlinentertainments.biz.