OVER DE FUNCTIE:
Heb jij affiniteit met film en entertainment? Ben je creatief, conceptueel met oog voor resultaat en rendement? Ben jij een echte action driver en weet jij snel en effectief resultaten te boeken? Wellicht ben jij dan de nieuwe Promotion & Activation Coördinator en draag je samen met de rest van het team zorg voor de executie van de marketingkalender. Het belangrijkste doel daarbij is onder andere het optimaliseren van de manier waarop Pathé zijn producten en films promoot.

In deze uitdagende rol van Promotion & Activation Coördinator ontwikkel jij samen met de Promotion & Activation Manager nieuwe strategieën en ben jij verantwoordelijk voor Instore communicatie en weet je door de juiste middeleninzet en uitingen, de films en onze andere producten tot leven te brengen bij de Pathé bezoekers.

OVER JOUW ROL:
Door de diversiteit in jouw werkzaamheden is geen dag hetzelfde. De ene dag werk je aan de ontwikkeling van nieuwe, lokale marketing campagnes voor de theaters, de volgende dag ben je druk bezig met het door ontwikkelen van onze instore communicatie strategie.

Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de strategie en executie van onze Instore communicatie en weet je door de juiste middeleninzet en uitingen, de films en onze andere producten tot leven te brengen bij de Pathé bezoekers. Deze marketingkalender stel je samen op met de Product Managers; jij zorgt ervoor dat de briefing van de Product Managers vertaald wordt in diverse promotiemiddelen, met als belangrijkste promotiemiddel onze eigen promotieplekken in en om de bioscopen. Tevens ben je verantwoordelijk voor overige uitingen en het up-to-date houden ervan binnen de bioscopen.

Je komt in deze rol proactief met verbeterplannen en ideeën en bent in staat deze uit te voeren door je stakeholders mee te nemen. Als spin in het web sta je dan ook in nauw contact met collega’s van andere afdelingen, met onze theatermanagers en met onze leveranciers.

WAT VRAGEN WIJ:
Pathé biedt een werkomgeving waarin vol passie en enthousiasme wordt samengewerkt om de beste resultaten neer te zetten.

Om als Promotion & Activation Coördinator aan de slag te kunnen dien je te beschikken over:

• Minimaal HBO werk- en denkniveau
• 1 – 3 jaar relevante werkervaring
• Je kunt goed projectmatig en gestructureerd werken
• Je bent resultaatgericht, staat sterk in je schoenen, bent gedreven en hebt een daadkrachtig en een sterk analytisch vermogen
• Je werkt zelfstandig en efficiënt, daarbij weet je anderen altijd scherp te houden
• Je bent kostenbewust en denkt commercieel
• Je hebt een gastvrije en klantgerichte instelling
• Plannen en organiseren zit van nature in je en je bent een echte teamplayer
• Je hebt affiniteit met de film- en entertainmentindustrie

WAT BIEDEN WIJ:
Werken voor Pathé betekent werken voor de marktleider in de bioscoopbranche. Je krijgt van ons een mooi salaris, een onderdeel hiervan is de moviecard waarmee je ook nog eens gratis naar de film kunt! Zo kun je alle nieuwste films bekijken en krijg je daarnaast ook korting op hapjes en drankjes. Je komt te werken in een super gezellig team met heel gemotiveerde collega’s waardoor je eigenlijk helemaal niet meer naar huis wilt! We bieden jou diverse opleidingsmogelijkheden en ruimte om jezelf te ontwikkelen, jij blij = wij blij. Als je bij ons komt werken kom je te werken in een bedrijf dat écht geïnteresseerd is in jouw ideeën, eigen initiatief wordt gewaardeerd, ongeacht hoelang je bij ons werkt. Ons kantoor ligt op een prachtige plek op de Zuidas in Amsterdam en het metrostation RAI ligt ernaast!

Solliciteer