OMSCHRIJVING BEDRIJF
Spinnin’ Records is een Nederlands platenlabel en internationaal toonaangevend op het gebied van dance. Een zeer dynamisch, jong en groeiend muziekbedrijf, welke zich onder andere bezighoudt met het uitbrengen en distribueren van muziek over de hele wereld.

PROFIEL WERKNEMER
Onderdeel van Spinnin’ Records is een groeiend aantal live initiatieven en partnerships met externe merken. Spinnin’ Sessions, Spinnin’ Deep, Brand Partnership concepten en nieuw te ontwikkelen formats worden op dit moment op global niveau uitgerold, daarom zijn wij per direct op zoek naar een pro-actieve Event Manager om ons team te versterken. In de rol van Event Manager ben je verantwoordelijk voor de groei van onze live events op global niveau op zowel festivals als toonaangevende clubs. Je rol bestaat onder andere uit het ontwikkelen van een strategie voor de groei van Live binnen Spinnin’ Records, het voeren van gesprekken met Festivals, Promoters, Booking Agencies en het managen van de volledige projectinvulling. Je bent verantwoordelijk voor het tot stand komen van de lineups, het ontwikkelen van stage design, productie en het aansturen van Project Managers, die voor de verschillende events worden ingezet. Je werkt heel nauw samen in een klein en dynamische kernteam en in de breedte met verschillende stakeholders binnen Spinnin’ Records. Je rapporteert aan de Director Global Partnerships & Live.

EEN GREEP UIT JOUW WERKZAAMHEDEN
– Het uitvoeren van verschillende live projecten van Spinnin’ Records.
– Je bent verantwoordelijk voor de gesprekken met promoters, het invullen en afkaderen van de afspraken, het tot stand komen van de line-up, het regelen van de marketing, promotie en productie in het voortraject.
– Het deelnemen aan evaluatiegesprekken van evenementen.
– Het ontwikkelen van de Live Strategie in samenwerking met de Director Global Partnerships & Live
– Verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen van de verschillende event concepten van Spinnin’ Records, zoals Stagedesign, Productie, Entertainment, Marketing & Promotie, branding, etc.
– Zorgdragen voor de integratie van Live binnen Spinnin’ Records.
– Het voeren van gesprekken met Festivals, promoters, booking agencies etc op global niveau
– Het begeleiden en aansturen van Project Managers op verschillende Live Projecten.

FUNCTIE EISEN
– Je hebt HBO werk- en denkniveau, aangevuld met kennis en ervaring op het gebied van event/project management.
– Je hebt bewezen ervaring als Event Manager.
– Je hebt een netwerk opgebouwd met Promoters, Booking Agencies en Festival organisaties.
– Je bent relatiegericht en hebt commercieel inzicht.
– Je bent communicatief sterk, kan een boodschap goed overbrengen en je bent creatief in het bereiken van je doelen.
– Je bent georganiseerd, gaat planmatig te werk en je bent stressbestendig.
– In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van bestaande concepten, maar zijn ook voldoende mogelijkheden om nieuwe projecten op poten te zetten. Daarnaast ben je vernieuwend, ondernemend en creatief.
– Internationale Event ervaring is een pre.
– Je bent bereid om te reizen en ook ’s avonds of in het weekend.
– Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
– Je bent woonachtig in het midden van het land.

STANDPLAATS
Hilversum

WAT BIEDEN WIJ JOU?
En wat krijg je hier dan allemaal voor terug? Nou, heel veel! Een veelzijdige baan bij een van de belangrijkste spelers op de markt. Het bedrijf biedt een inspirerende, energieke werkomgeving en een marktconform salaris. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en geven wij jou de kans om de leukste baan van de wereld te vervullen!

INTERESSE?
Gaat ‘t bij jou kriebelen? Reageer dan snel op deze bijzondere kans! We begrijpen als geen ander dat eigenlijk iedereen deze superjob wel zou willen, maar als je niet aan alle voorwaarden voldoet, heeft reageren helaas geen zin. Je mag jouw reactie met CV sturen via onderstaande button t.a.v. Benita van Binsbergen.

Solliciteer