Dit delen met je vrienden

Wij zoeken een enthousiaste producer voor het projectmanagement van onze videoproducties! Ben jij iemand die weet van aanpakken, dingen voor elkaar krijgt, goed is in overzicht houden, to do lijstjes maken en op zoek is naar een veelzijdige en uitdagende baan als video producer? Dan zijn we op zoek naar jou!

Taakomschrijving
Samen met je collega producers ben je verantwoordelijk voor de gehele organisatie van videoproducties van A (intake) tot Z (oplevering). Je dagelijkse bezigheden zijn intakes met klanten, prijsindicaties en offertes maken, overeenkomsten opstellen, planning, aansturing crew, beheer van de agenda’s, pre- productie van zowel grote (commercials met alles erop en eraan) als kleine (2 man crew) draaidagen en dat alles binnen de kaders van budget en deadlines. Je werkt voornamelijk op kantoor maar gaat ook mee op draaidagen. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en bent de schakel tussen de opdrachtgever en crew (ook extern). Dit alles doe je voor verschillende projecten tegelijkertijd. Bij voorkeur heb je ook affiniteit met social media en vind je het leuk om de online zichtbaarheid van Veldkamp Produkties te beheren en hier content voor te realiseren.

Veldkamp Produkties
Het leuke aan het werken bij Veldkamp Produkties? Je werkt binnen een enthousiast, hecht en professioneel team. Je werkt aan uiteenlopende videoproducties voor diverse opdrachtgevers. Geen project en dus geen dag is hetzelfde! Ook hebben we een fijn kantoor in het SX-gebouw op Strijp-S in Eindhoven.

Dit zoeken we in onze nieuwe collega:

  • Organiseren en managen is echt je ding!
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als producer/projectmanager op het gebied van video/media
  • HBO werk- en denkniveau
  • Affiniteit met social media is een pré
  • Je denkt in oplossingen en bent een doorzetter
  • Je bent een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken en dingen oppakt
  • Je bent flexibel en kunt snel schakelen tussen verschillende projecten
  • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal
  • Je hebt rijbewijs B en woont op een redelijke afstand van Eindhoven (of je bent van plan te verhuizen)

Werk je momenteel freelance of op projectbasis en wil je eens proeven hoe het is om in een eigen team te werken? Twijfel niet en solliciteer vooral!

Ben jij degene die we zoeken? Stuur ons dan snel een bericht met je motivatie en je CV via de knop “solliciteer”

Reageren kan tot 15 augustus a.s.

Solliciteer