Rivièra Maison is een van oorsprong Nederlands interieurmerk met een eigen signatuur; origineel en exclusief. Met een brede basiscollectie meubels en accessoires en jaarlijks acht seizoen collecties wordt een warme woonsfeer neergezet, waarbij alles draait om sfeer en beleving en het creëren van het ‘ultieme thuisgevoel’.

In korte tijd heeft Rivièra Maison zich ontwikkeld tot een sterk internationaal merk met ruim 600 verkooppunten wereldwijd; zowel eigen interieurwinkels als shop in shops en een nationale en internationale groothandel. Met veel passie en enthousiasme worden de medewerkers in de winkels en op het hoofdkantoor geïnspireerd om het beste uit zichzelf te halen en hun talenten volop te benutten. In de groeiende organisatie heerst een prettige werksfeer waar iedereen zich thuis voelt.

Wat ga jij doen?

Je bent o.a. verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

  • Schrijven van teksten voor onder andere persberichten en het RM Magazine
  • Je voert de regie over de communicatiekalender, onderhoudt intern de communicatie en zorgt voor de communicatie via de portal en de app.
  • Intensief onderhouden van contacten met diverse media, waaronder vakpers, consumentenpers en tv.
  • Aanleveren van fotomateriaal en het verzorgen van de uitleenproductie voor de pers.
  • Organiseren en begeleiden van pers events (nieuwe collecties, winkelopeningen).
  • Mede zorgdragen voor correcte advertentieplanning.

Wat maakt jou succesvol?

Je bent een enthousiast, commercieel en pro-actief talent die vanuit ons hoofdkantoor onze afdeling marketing komt versterken.

Je beschikt over een HBO opleiding Communicatie, aangevuld met een aantal jaar werkervaring in een soort gelijke functie. Ervaring in een Retail omgeving is een pre. Je hebt gevoel voor merken en weet wat er speelt in de markt van wonen en fashion. Je bent creatief, hebt een vlotte pen en gaat uitdagingen niet uit de weg.

Waar kun je op rekenen?

Een leuke en afwisselende functie binnen een klein team, in een gezonde en dynamische en internationale onderneming met een plezierig en informeel werkklimaat. Naast een passend salaris op basis van leeftijd en ervaring ontvang je ook nog eens 20% personeelskorting op aankoop van Rivièra Maison producten. Dagelijks lunchen wij met alle collega’s in ons mooie en eigen Rivièra Maison bedrijfsrestaurant tegen een lage vergoeding en voor ieder die wil sporten wij wekelijks met elkaar. Uiteraard ontvang je eind van het jaar een exclusief en bijzonder Rivièra Maison kerstpakket!

Iets voor jou?

Kun jij een unieke beleving creëren? En wil je werken bij Rivièra Maison zelf beleven? Solliciteer vandaag nog via de sollicitatiebutton.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!