KILROY is een reisbureau gespecialiseerd in verre reizen, wereldreizen, studeren en schoolreizen in het buitenland. We richten ons op jongeren, studenten en backpackers. KILROY bestaat al meer dan 65 jaar en heeft vestigingen in 8 landen: Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Polen, IJsland, België en Nederland. Ons team bestaat uit jonge, reislustige mensen en samen hebben we de hele wereld gezien inclusief de Noord- en Zuidpool!

Voor onze marketingafdeling in hartje Amsterdam zijn wij op zoek naar een fulltime Online Marketing Specialist.

Wie ben jij?

Je staat midden in het digitale leven. Facebook, Instagram en YouTube zijn niet weg te denken van je smartphone en aan 10GB data heb je niet genoeg. Je volgt een hoop merken online en bent altijd op de hoogte van de laatste digitale trends. Daarnaast heb je iets van de wereld gezien en wordt jouw reisbucketlist elk jaar langer. Backpacken door Azië, een trekking in Zuid-Amerika, met je vrienden in een campervan reizen door Australië of surfen op Bali? Je hebt het al gedaan of het staat op je to-do!

Jij weet alles van social media, kan catchy headlines schrijven, haat dt-fouten en hebt veel taalgevoel. Daarnaast wil je graag leren, ben je sociaal, enthousiast en resultaatgericht.

Wat ga je doen?

Als Online Marketing Specialist ben je een digitale alleskunner en ga je aan de slag met het uitbreiden, optimaliseren en onderhouden van ons digitale netwerk: onze website, Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn.

Je werkt aan de planning en uitvoering van marketingcampagnes, contentproductie en social media ads. Resultaten track je onder andere via Google Analytics en rapporteer je aan de Marketing Manager. Je werkt nauw samen met onze reis- en studieadviseurs.

Wie zoeken wij?

We zoeken een digitale topper die aantoonbare ervaring heeft met bovengenoemde platformen. Iemand die weet waar hij/zij over spreekt, makkelijk contact legt, aan z’n smartphone vastgeplakt zit en als geen ander weet wat termen als CTR, conversion rates en engagement betekenen.

Je spreekt en schrijft zowel Nederlands als Engels en hebt Hbo/Wo denk- en werkniveau. Naast je digitale interesses en persoonlijke betrokkenheid met social media heb je aantoonbare ervaring met tenminste drie van de volgende zaken:

 • Website CMS
 • Search Engine Optimization (SEO)
 • Facebook & Instagram Ads Manager
 • LinkedIn Campaign Manager
 • YouTube ads via TrueView
 • Google Analytic

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan in een jong, internationaal en snelgroeiend bedrijf
 • Informele sfeer in een team van zo’n 35 jonge mensen
 • Personeelskorting op meer dan 1000 reizen
 • Een marktconform salaris
 • Een laptop van de zaak

Wil je graag voor ons komen werken? Solliciteer dan via de knop ‘inloggen en solliciteren’ hieronder en stuur je motivatie en CV op voor 10 april 2019. 
Voor vragen over deze vacature, neem contact op met Meghan via meli@kilroyworld.nl