Voor 24Kitchen, een onderdeel van de FOX Networks Group, zoeken we een Online Content Editor!

24Kitchen, onderdeel van FNG, is de eerste en enige food entertainment zender van Nederland. Het merk combineert een tv-zender met een rijke online-omgeving en heeft samenwerkingen en partnerships met retailers en evenementen organisaties. De programmering bestaat uit een mix van aangekochte en lokale formats in genres als competitie, travel, reality en studio kookprogramma’s. De online omgeving bestaat uit receptenvideo’s, kooktips, nieuws en short form content. Tezamen met de marketingafdeling zetten we een aantal keer per jaar in op een landelijke campagne en zijn we op een verrassende manier aanwezig op events.

Voor 24Kitchen zoeken we een: Online Content Editor

Wat je doen?

De Online Content Editor is onderdeel van het programma team en legt verantwoordelijkheid af aan de channel manager. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie, de concept ontwikkeling en de strategie voor alle digitale content die gepubliceerd en geplaatst wordt op oa de website, social media en nieuwsbrieven. De website van 24Kitchen heeft een enorme (video) recepten database, zit boordevol inspiratie en biedt nieuws, hulp en tips aan de consument die je aanvult en onderhoudt.

 • Je bent verantwoordelijk voor de groei van het bereik van de site en gebruikt social media en nieuwsbrieven ter promotie hiervan.
 • Je geeft online invulling aan de samenwerking met het AD en PLUS en benut commerciële kansen om financiële en bereik doelstellingen te realiseren.
 • Je bent verantwoordelijk voor het online en social mediabudget en coördineert met de marketingafdeling de social media advertising.
 • Doordat je onderdeel bent van het programmateam ben je medeverantwoordelijk voor het succes van het merk en de tv-zender en ondersteun je de (promotie) campagnes die samen met de marketingafdeling worden opgezet.
 • Je brieft en begeleidt video content creatie door interne en externe partijen.
 • Je verzorgt het community management en speelt in op trends en ontwikkelingen op het gebied van koken en eten.

Wie ben je?

 • Het spreekt voor zich dat je van koken en eten houdt en veel ervaring hebt in zowel redactionele als strategische ontwikkeling van content voor websites en social media.
 • Je bent creatief, een goede projectmanager en werkt graag samen met afdelingen als PR, marketing, sales en natuurlijk programming om zoveel mogelijk mensen te bereiken en te bedienen.
 • Vol energie, bouw je aan een groeiende loyale fanbase en zoek je naar nieuwe mogelijkheden om consumenten te inspireren op het gebied van koken en eten.
 • Je bent data gedreven en gebruikt o.a. Coosto, Social Bakers en Google Analytics om zo effectief mogelijk content te ontwikkelen en distribueren.
 • Je communiceert makkelijk en bent een teamspeler met een proactieve instelling, werkt snel maar zorgvuldig en weet goed overzicht te houden.

Lijkt dit je wat? Reageer dan snel!

Solliciteer