Wij zoeken een collega die de wereld wil laten zien wat moderne journalistiek is; een journalist die staat te popelen om zijn of haar berichten als eerste online te brengen. Iemand die er niet voor terugdeinst tegen de stroom in te zwemmen voor dat ene verhaal. Een verslaggever die nieuws kan produceren, reportages kan schrijven, videoproducties kan draaien en weet hoe je een goed interview maakt.

Utrecht is een van de snelst groeiende regio’s van Nederland. Er gebeuren heel veel leuke dingen in stad en provincie. We zoeken iemand die in deze dynamiek de juiste verhalen naar boven haalt en weet wat er leeft. En creatieve ideeën heeft over de presentatie ervan op papier en online.

De redactie van AD Utrechts Nieuwsblad werkt ‘digital first’. We maken een site en een app, met berichten, video’s en steeds vaker podcasts. Onze printversie verschijnt in drie edities. 

Een verslaggever werkt bij ons ook in het weekend, maar soms ook in avond- en ochtenddiensten.

Wij bieden:

Een functie binnen een energieke omgeving die volop in ontwikkeling is. Je krijgt de kans om te werken voor de grootste mediaspeler van Nederland waarbij je mee bouwt aan de nieuwsmedia van morgen. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling onder andere door middel van trainingen en opleidingen. Daarnaast bieden wij je een salaris passend bij jouw ervaring. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om arbeidsvoorwaarden uit te ruilen. Denk bijvoorbeeld aan het kopen en verkopen van vakantiedagen, het fiscaal vriendelijk verrekenen van je sportabonnement of de aanschaf van een fiets.

Wie we zijn:

De Persgroep Nederland is een toonaangevende uitgever op het gebied van nieuws, opinie, cultuur, inspiratie en ontspanning; een moderne, professionele uitgever met passie voor media, zowel print als online, voor lezers, website bezoekers en adverteerders. De Persgroep Nederland heeft een groot aantal interessante online en offline merken in haar portfolio waaronder het AD, Het Parool, de Volkskrant, Indebuurt, diverse regionale dagbladen, Tweakers.net, Nationalevacaturebank.nl, Qmusic, en Autotrack.nl.

Reageer dan voor 1 februari via de sollicitatiebutton op deze pagina. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Ariën Prins, chef AD Utrechts Nieuwsblad via a.prins@ad.nl.