Met een museum, theater, historische villa van oprichters Anna en William Singer en een door Piet Oudolf ontworpen beeldentuin, is Singer Laren dé plek voor mensen die houden van kunst, theater, natuur en geschiedenis. We maken een mooi en gevarieerd programma met tentoonstellingen en activiteiten voor kunstliefhebbers uit het hele land en voorstellingen voor theaterliefhebbers uit de regio.

Met onze mooie en afwisselende programmering hebben we regelmatig aandacht in de landelijke en regionale pers. Daarnaast kopen we buitenreclamecampagnes, advertenties en radiospotjes in. Ook zijn we actief op social media. Dit alles wordt nu gedaan door een heel klein team. Een team dat veel voor elkaar krijgt, maar graag nog meer kansen wil benutten. We zoeken dan ook een junior medewerker Marketing & Communicatie die ons team komt verstreken.

Dit is het werk

Als medewerker Marketing & Communicatie ontwikkel je innovatieve marketing- en communicatiecampagnes voor tentoonstellingen en theatervoorstellingen en draag je bij aan het Singer Magazine dat jaarlijks verschijnt. Verder coördineer en ontwikkel je content voor de website, social media en nieuwsbrieven. Daarnaast breng je Singer Laren onder de aandacht bij de zakelijke markt en draag je bij aan de uitbreiding van de diverse supportersgroepen.

Dit breng je mee

  • Je bent net HBO/WO afgestudeerd in de richting communicatie, marketing of digitale media.
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je zeer goed in zowel woord als geschrift.
  • Je hebt kennis van en ervaring met sociale media.
  • Je hebt ervaring met SEO en Google Analytics.
  • Je hebt oog voor beeld, interesse in fotografie/video is een pré.
  • Je kunt plannen en overzicht houden.
  • Affiniteit met de culturele sector.
  • Samenwerken met anderen is een tweede natuur voor je.

Onze arbeidsvoorwaarden

Singer Laren biedt een inspirerende werkomgeving met de mogelijkheid om brede werkervaring op te doen. Je functie is afwisselend, waardoor je van alle facetten van marketing en communicatie iets meekrijgt. Je krijgt veel vrijheid om je eigen ideeën uit te proberen. Salaris is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring. Wij bieden je in eerste instantie een 7 maanden contract.

Meer informatie

Meer informatie over de vacature en de arbeidsvoorwaarden is verkrijgbaar via Esther Driessen, hoofd PR, Marketing en Communicatie. Zij is te bereiken per e-mail via publiciteit@singerlaren.nl

Solliciteren naar deze functie?

Wij verzoeken je te solliciteren vóór 8 maart 2019. Je kunt je sollicitatie met motivatie en curriculum vitae per e-mail sturen naar vacature@singerlaren.nl Sollicitanten die eerder gesolliciteerd hebben worden verzocht niet opnieuw te reageren.