Dit delen met je vrienden

Koninklijk Theater Carré dankt zijn faam aan de programmering van nationale, internationale en veelal exclusieve theaterproducties van wereldniveau. Alle denkbare theatergenres, van circus tot cabaret en van popconcert tot opera, bieden bezoekers ieder jaar opnieuw een ruime keuze. Jaarlijks vinden circa 400.000 bezoekers hun weg naar het beroemdste theater van Nederland in hartje Amsterdam.

Op de afdeling Marketing & PR is ruimte ontstaan voor een: Junior Marketeer met DTP kwaliteiten (fulltime)

Zoek jij een uitdagende startersfunctie waarin je bijdraagt aan de marketing van het mooiste theater van Nederland? Als onderdeel van het marketingteam denk je mee over de campagnes van de voorstellingen en speel je een belangrijke rol in de communicatie van het merk Carré.

Wat ga je doen?
Je speelt een centrale rol op de afdeling Marketing & PR. Je weet van de hoed en de rand van alle projecten en houdt het overzicht. Je bent de regelaar en verzorgt het traffic proces, zoals briefing, aanleveren van bestanden, inkoop en distributie van drukwerk. Je bent het aanspreekpunt voor andere afdelingen in Carré, waaronder B2B, Sponsoring en Horeca en je ontwikkelt diverse middelen voor deze interne opdrachtgevers. Daarnaast geef je de eigen communicatiemiddelen van Carré vorm zoals de bekende rode posters, online communicatie en videocontent. Andere vormgeving besteed je uit aan externe bureaus.

Je bent:
 Zeer goed thuis in Photoshop en hebt een scherp oog voor vormgeving
 Servicegericht, organisatorisch sterk, stressbestendig en perfectionistisch
 In staat bestaande processen en uitingen te optimaliseren
 Iemand die het overzicht bewaart

Wat staat er op je CV?
Je hebt een opleiding op marketingcommunicatie en/of een grafische achtergrond. Gedegen kennis
van Photoshop, Word en Powerpoint is een must, kennis van Indesign en HTML is een pré.

Wij bieden jou
 Een veelzijdige functie in een dynamisch werkveld waarin je veel kunt leren.
 Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 Een salaris afhankelijk van ervaring en opleiding, en passend bij de culturele rol die Carré heeft.
 8% vakantietoeslag en 27 vakantiedagen op jaarbasis

Interesse?
Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je CV en korte motivatie via de knop “solliciteer” hieronder. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Eva Strien (Marketing Manager) via 020- 5249423.

 

Solliciteer