Dit delen met je vrienden

ARTIS is een ontmoetingsplek waar we natuur op een vindingrijke manier dichtbij brengen en debat faciliteren over hoe de mens natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,3 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

Het cluster Content & Partnerschappen is onderverdeeld in de afdelingen Educatie, Communicatie, Marketing, Zakelijke fondsenwerving & sales en Particuliere & institutionele fondsenwerving. Het cluster is verantwoordelijk voor het uitdragen van de missie en visie van ARTIS en het genereren van inkomsten. Van een rondleiding ARTIS in oorlogstijd tot de jaarlijkse ARTIS-Zoomeravonden, van lesprogramma’s in het Planetarium tot workshops bokashi maken, van een VR-ervaring over het uitzetten van vale gieren tot het openen van een nieuw olifantenverblijf, van het vriendenprogramma tot adoptiemogelijkheden van een dwergoeistiti of bloemenperk, van een poeproute en campagne in Micropia tot een campagne over duurzaam eten en drinken in ARTIS.

Het marketingteam is verantwoordelijk voor marketing op de volgende gebieden: dagbezoek, toeristen, onderwijs, zakelijke markt, particuliere fondsenwerving en datamarketing. De afdeling is verantwoordelijk voor het opzetten van campagnes zoals ‘ARTIS leeft’.

Werkzaamheden:
Als junior marketeer B2C werk je samen met de senior marketeer om doelstellingen uit de vastgestelde marketingstrategie naar commerciële proposities voor de verschillende bezoekersgroepen van het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia te vertalen. Zowel de doelstellingen op de nationale dagbezoeker, toeristen als de leden van ARTIS optimaliseer je door het intern uitzetten van campagnes, joint promotions op te volgen en mee te denken over verbeteren van bestaande acties.

Je werkt onder andere mee aan marketingcampagnes van A tot Z: vertaalt het concept door naar media-uitingen, levert deze uitingen aan externe mediapartners en verzamelt resultaten en zorgt voor evaluaties. Ook haak je interne afdelingen aan. Daarnaast ben jij nadat er een joint promotioncontract is getekend, verantwoordelijk voor het inregelen van de actie, het aanleveren van content en het rapporteren tijdens en na de looptijd. Samen met de rest van het marketingteam bewaak je het merk ARTIS in woord en beeld.

Profiel
ARTIS zoekt enthousiaste kandidaten die zich herkennen in dit profiel:

  • Je beschikt over 1-2 jaar werkervaring als marketeer en hebt een relevante opleiding op minimaal hbo-niveau voltooid.
  • Je weet wat de trends op het gebied van marketing zijn en weet dit ook te vertalen naar je werkzaamheden.
  • Je werkt resultaatgericht en steekt graag de handen uit de mouwen.
  • Je bent commercieel, hebt gevoel voor creatie en werkt goed samen in teams.
  • Je staat bekend als een snelle, zelfstandige werker en bent vasthoudend.
  • Bij voorkeur woon je in Amsterdam.

Wat biedt ARTIS?
Wij bieden je een baan met verantwoordelijkheid en uitdaging op een van de mooiste plekken in Amsterdam. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding.

Solliciteren
Solliciteren kan alleen via onderstaande sollicitatiebutton. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij P&O via p&o@artis.nl . Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Heleen Rouw, via h.rouw@artis.nl .

Solliciteer