Als Junior IT-medewerker bij Dille & Kamille houd je je bezig met ICT- installatie, ondersteuning, beheer en onderhoud. Denk hierbij aan de installatie van basisnetwerk apparatuur zoals routers, switches en basistelefonie. Maar ook de installatie en configuratie van informatica en randapparatuur zoals printers, Pc’s, laptops en standaard software. 
Je vindt het leuk om basisproblemen met betrekking tot hardware en software op te lossen.  Je registreert daarnaast ook de dagelijkse taken en incidenten, en volgt deze op. Ook beheer en monitor je de gebruikers, platformen, accounts, systemen en servers. 

Wat vragen wij?

Affiniteit met IT en een MBO diploma in de richting van ICT, systeembeheer of informatica. Je bent communicatief vaardig en hebt een klantgerichte instelling. De Nederlandse taal beheers je goed. Daarnaast beschik je over het volgende:

  • Goede kennis van Office-applicaties.
  • Basiskennis besturingssystemen (m.n. Windows) en netwerken.
  • Communicatief vaardig en klantgericht.
  • Kennis van MacOS, DNS-records en SAP is een pré.
  • Kennis van programmeertalen is een pré (ABAP/SQL/C++/PHP/Powershell/Linux).
  • In het bezit zijn van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Dille & Kamille biedt jou een goed salaris met leuke aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een 13maand, cadeauregelingen, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, doorgroeimogelijkheden, 24 vakantiedagen en uiteraard personeelskorting op het gehele assortiment.

Wij zorgen voor een lekkere lunch in onze gezellige kantine. Het hoofdkantoor van Dille & Kamille is gevestigd in een oud Amsterdams pand in hartje Amsterdam en is op 5 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal. We hebben een informele werkomgeving, waarbij ruimte is om jezelf te ontwikkelen. In overleg kan er ook thuis worden gewerkt. Reizen naar locatie kan voorkomen.

Wie zijn wij?

Dille & Kamille is een groeiend bedrijf dat al sinds 1974 bestaat. Inmiddels zijn er 31 winkels in Nederland en België, en een uitgebreide webshop. Het concept van de allereerste winkel, het geloof in natuurlijk eenvoud en de bijzondere mix van artikelen voor huis, tuin en keuken, staan nog steeds als een huis. Dille & Kamille heeft alle modegrillen, economische crises en veranderende denkbeelden overleefd en bloeit als nooit tevoren.

Enthousiast geworden?

Mail je motivatie en CV naar: werkenbij@dille-kamille.com t.a.v. Personeelszaken en de functietitel als onderwerp.