Buma/Stemra is de Nederlandse organisatie voor componisten, tekstschrijvers en muziekuitgevers. Voor het gebruik van de muziek van onze leden incasseren wij in binnen- en buitenland de auteursrechten en keren wij de vergoedingen uit. De spil is onze afdeling International. Hier komen alle data en vergoedingen uit het buitenland binnen. Het team van deze afdeling verzorgt de analyses van de ontvangen informatie en ziet toe op controles van de vergoedingen. Bovendien draagt de afdeling zorg voor een uitstekend inzicht in de internationale markt. De voertaal is Nederlands, maar er wordt veelvuldig Engels gecommuniceerd met onze zusterorganisaties in het buitenland.

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een International Representative met analytische vaardigheden’

  • Je hebt affiniteit met of bent afkomstig uit de muziekwereld en begrijpt het belang van een eerlijke vergoeding voor onze auteurs en muziekuitgevers. Daarom ga je met je team altijd voor het beste resultaat.
  • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en ziet de uitdaging in het analyseren van grote hoeveelheden data.
  • Je bent proactief in het bedenken van nieuwe methoden om de incasso en analyses te verbeteren.
  • Je wordt enthousiast van het oplossen van complexe uitdagingen, maar schrikt ook niet terug voor de administratieve kant van je werk.
  • Je bent betrokken, sociaal en flexibel, eigenschappen die belangrijk zijn in je contacten met onze buitenlandse zusterorganisaties en de interne afdelingen bij Buma/Stemra.
  • Je hebt een goed cijfermatig inzicht en kennis van Excel.

Herken je je in het bovenstaande? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega! Je verdient bij ons een marktconform salaris, krijgt 28 vrije dagen, en je komt in een heel leuk en divers team van muziekminnende collega’s. Wij werken flexibel in een hele fijne werkomgeving die goed bereikbaar is.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie en denk je dat je de uitdaging aan kan? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar sollicitatie@bumastemra.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Claudia Verhoef, Human Resources: (023) 799 75 94.

Solliciteer