Voor ons bedrijf in Noordwijkerhout zijn wij op zoek naar een Internationaal Sales Assistent.  
Wij zijn een snelgroeiende internationale non-fictie uitgever. Er liggen veel kansen, maar we komen handen te kort. Tijd voor versterking dus! 

Als Internationaal Sales Assistent ondersteun je de Managing Director en houd je je actief bezig met de internationale verkoop van onze titels en ben je het verlengstuk voor de uitwerking van de Nederlandse key accounts. 
Je onderhoudt contacten met uitgeverijen over de hele wereld. Je administreert de verschillende verkoopactiviteiten. Daarbij kun je denken aan het maken van offertes en customer reports, het opstellen van contracten, het versturen van productinformatie, samples etc. Drie keer per jaar staan we op boekenbeurzen, de notulen hiervan werk je uit en volg je op. Je bent een gesprekspartner voor het maken van de offertes met bijbehorende prijsstellingen. 
Voor de Nederlandse key accounts zorg je voor een volledige en uitgewerkte opvolging van de verkoopgesprekken die de Managing Director voert. Je zet taken uit bij je collega’s om te komen tot een offerte, hierbij kun je denken aan drukwerk, het navragen van projecten etc. Je bent iemand bij wie de Managing Director werkzaamheden kan neerleggen, jij pakt het wel verder op. 

Onze ideale kandidaat?

  • Kan commercieel schrijven en spreken en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.
  • Is commercieel en administratief sterk.
  • Kan werken met de basisprogramma’s Outlook, Word en Excel.
  • Verkoopervaring en/of –vaardigheden is een pré.
  • Is een kei in organiseren.
  • Een leuke collega: communiceert gemakkelijk, prettig in de omgang en gedreven.

Waarom Rebo?

  • Informeel, ambitieus bedrijf op een prachtige locatie in de Bollenstreek.
  • Passend salaris, afhankelijk van ervaring.
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • Werken met een geweldig, leuk product; boeken!

Wie zijn wij? 

Uitgeverij Rebo is een mooie internationale non-fictie uitgeverij. Wij maken en verkopen de leukste, de mooiste en de meest interessante boeken voor kinderen en volwassenen. 
Ons assortiment is divers, net als ons klantenbestand. Maar ons kenmerk is toch wel onze gedrevenheid om de producten zo aantrekkelijk mogelijk te maken qua inhoud, uitstraling én prijs! 
We zijn een no-nonsense familiebedrijf, met hardwerkende mensen die hart hebben voor de zaak. Het team bestaat uit ± 20 personen. 
Ons moederbedrijf staat in Nederland, maar we hebben ook een zus in Tsjechië en daarnaast creëren en produceren we voor en over de hele wereld. 

Zie jij je werk als belangrijk onderdeel van het leven en niet puur als een manier om geld te verdienen? Wil je ruimte voor ontwikkeling, een prettige sfeer en wil je hard werken om samen iets moois te bereiken? Wacht dan niet en stuur je motivatie en CV met foto naar Jenny van der Knaap, jenny@rebo-publishers.com