Ben jij een doorgewinterde horeca man/vrouw of wil je juist ervaring opdoen in de horeca? Lees dan even verder want we zoeken Horeca Medewerkers voor FLUOR, hét poppodium van Amersfoort! FLUOR is een veelzijdig poppodium, met veel hippe feestjes, thema avonden en concerten, van EDM tot hardrock. En wij kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Wat ga je doen

Jij wordt de ster achter de bar en/of de kassa en je zorgt ervoor dat je gasten een onvergetelijke avond beleven. Hiervoor krijg je trainingen en de mogelijkheid om cursussen te volgen in, bijvoorbeeld, cocktails maken!

Waarom bij FLUOR aan de slag?

  • Je werkt in een leuk team.
  • Altijd gratis naar concerten en dance events.
  • Gezellig en je leert nieuwe mensen kennen.
  • Je helpt Amersfoort een stukje leuker te maken.
  • Goed voor je C.V. en je doet ervaring op.

We zoeken op dit moment:

Kassamedewerkers (18+)
Als kassamedewerker ben jij het visitekaartje van FLUOR. De mensen kopen bij jou hun ticket en komen naar je toe met vragen. Je bent servicegericht, houdt wel van een praatje en bent op de hoogte van het actuele programma. Vind je het niet erg om in de weekenden te werken en heb je affiniteit met (pop)muziek?

Barmedewerkers (18+)
Gasten komen bij jou aan de bar om een drankje te halen. Jij tapt biertjes als een koning en kent alle drankjes. Daarbij zorg je ervoor dat de koelkasten continu gevuld zijn, zodat de bezoeker ons brede assortiment kan zien! Je werkt netjes en houdt de bar en koelkasten schoon. Daarbij ben je op de hoogte van het actuele programma. Vind je het niet erg om hard te werken en ben je minimaal een keer per week beschikbaar?

Je hoeft niet elk weekend beschikbaar te zijn, dus je kan zelf ook nog eens een feest bezoeken…

Heb je vragen? Bel of mail dan even met Michelle op 035 6310231 of michelle@born4jobs.nl.