Dit delen met je vrienden

Ho Ho Ho, het is weer zover! Vandaag is het World Ugly Christmas Sweater Day. Kortom, er zullen vandaag heel wat mensen in hun ‘mooie’ kersttrui op kantoor zitten. En… we hebben ‘m al een paar keer genoemd, het is ook weer de week van de jaarlijkse kantoor-kerstborrel. Of misschien zelfs een fancy kerstdiner. De hamvraag is dan elk jaar weer; wat trek je aan?? En, misschien wel belangrijker, wat trek je vooral niet aan?

Zowel Nikkie Plessen als May-Britt Mobach hadden het er deze week over. Algemeen advies voor de dames (want laten we eerlijk zijn, mannen hebben het makkelijk, trek gewoon een goed pak aan) is de Little Black Dress. Elk jaar weer een succes en voor elk budget mogelijk.

Nikkie Plessen adviseert bij een wat lager budget voor een simpel donker jurkje te gaan en deze op te leuken met mooie accessoires.

Aangezien de kerstborrel vaak aansluitend is aan de werkdag maakt dit het extra makkelijk; overdag draag je hem met gewone schoenen of hoge laarzen, misschien een jasje er overheen en klaar ben je. Zakelijk en degelijk, top! ’s Avonds gaan de laarzen aan de kant voor killer-heels en een paar grote, glimmende oorbellen en klaar ben je!!

Kleine tip van mijn kant, ga niet te bloot, tenzij je graag wilt dat je net iets te dronken, gekke collega aan je gaat zitten….

Nu de outfit voorzien is wil ik het nog heel even over de do’s and don’ts hebben. Of eigenlijk is er maar 1 DO, doe alles met mate!! Drink net even minder dan je met je vrienden zou doen. Zeg net even minder dan je na een paar wijntjes graag zou zeggen. Dans net iets minder uitbundig of verleidelijk dan je in het weekend in de clubs doet. Geloof me, het is hilarisch om te lachen om die ene collega die zich zeer gênant heeft gedragen, zolang jij het maar niet bent 😉

Happy Holidays!!