Ben jij een ervaren Redacteur / Producer met goed gevoel voor dagelijks nieuws en alles wat er op social media leeft en wil jij op één van de mooiste plekken van onze nieuwsorganisatie ons kantoor in New York werken? Dan zijn wij per 15 september aanstaande op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Redacteur / Producer ben je verantwoordelijk voor de redactie, productie en research voor onze post in de Verenigde Staten. Daarnaast schrijf en bewerk je zelfstandig onderwerpen. Bij afwezigheid van de correspondent Erik Mouthaan vervang je hem in reportages of met livers.

Waar ben je goed in?

  • Je hebt ervaring in het produceren van nieuwsitems.
  • Je hebt affiniteit met en kennis over de Verenigde Staten.
  • Je bent ervaren met Avid.
  • Je bent niet bang voor lange werkdagen.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van Engels, schriftelijk en mondeling.
  • Je bent een overtuigd gebruiker van nieuwe media, met vernieuwende ideeën om multimediale journalistiek te bedrijven.
  • Je bent fulltime inzetbaar en zeer flexibel.

Hier ga je werken

De RTL Nieuwsgroep is een toonaangevend nieuwsbedrijf met populaire merken als RTL Nieuws, RTL Z, Editie NL, RTL Weer & Verkeer, Buienradar en Routeradar. We zijn een snel groeiende online nieuwsspeler, die kijkers en gebruikers op een relevante wijze wil informeren over nieuws, weer en verkeer. We hechten waarde aan een onafhankelijke en kwalitatieve nieuwsvoorziening en actuele weer- en verkeersinformatie waarbij de Nederlandse consument steeds centraal staat. Het leuke van werken bij de RTL Nieuwsgroep is dat je bij ons altijd verder kijkt dan je eigen vak. Bij alles wat we willen verbeteren, zijn ook jouw mening en talent van belang. Zo kan het gebeuren dat je soms ver buiten je eigen vakgebied betrokken raakt bij een project. Je bent steeds betrokken bij een breed palet van merken en projecten. Wij vinden het belangrijk om te blijven werken aan het verbeteren en vernieuwen van succesvolle merken als RTL Z, Editie NL, RTL Weer en Verkeer, Buienradar, Routeradar en natuurlijk RTL Nieuws.

Vind je deze vacature interessant?

Reageer dan snel via de solliciteer knop! Uiterlijk op 17 maart 2019.

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Brechtje van de Moosdijk en Eric Smink (035-6718952 / 8852/)

De sollicitatiegesprekken staan op 3 april 2019 gepland, wij verzoeken kandidaten hiermee rekening te houden.