Wannahaves is een digital media agency met drie type services: content creatie, influencer marketing en social mediamanagement. We maken content voor zowel de interne merken BALR. en 433 als voor externe partijen (Nike, Adidas, Samsung, Mercedes, Red Bull etc.).

Het ervaren team van professionals zorgt voor alle creatieve en technologische facetten van de productie. Van planning tot aan de nabewerking van de visuele en tekstuele content. De content die we maken kunnen wij direct verspreiden over een netwerk van 42 miljoen volgers op social media en ruim 1000+ aangesloten influencers. Hiermee kunnen we bedrijven voorzien van o.a. naamsbekendheid, extra sales, groei van social mediavolgers en/of een social mediastrategie.

Creative Producer Wannahaves:

Wannahaves is op zoek naar een Creative Producer met bewezen ervaring met de productie van video content!

Binnen Wannahaves ga je video producties uitwerken en opleveren voor een mix van onze internationale A-merk klanten in Sports, Luxery en Fashion. Dankzij jouw werkervaring weet je hoe je snel dingen kunt regelen, wanneer iets goed is, wat iets kost en wat er nodig is om creatief werk te waarborgen. 

Jij neemt de lead in projecten en zorgt ervoor dat de processen soepel verlopen van A tot Z. Jij zet bijvoorbeeld de productie op voor alle shoots, je regelt de locaties de props en je hebt locatie overleg. Of je nu een luxe ferrari moet regelen, modellen of freelancers, jij fixt het!

Jouw verantwoordelijkheden:

Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van alle internationale video- en fotografie projecten. In dit proces ben kritisch naar jezelf zodat er te allen tijde hoge kwaliteit wordt geleverd op de set. 

Je zorgt dat iedereen op de hoogte is van wat er moet gebeuren en stuurt aan waar nodig, dit is zowel intern als extern. Je maakt en bewaakt de planningen, budgetten en bovenal ben jij vanaf het begin van elk project betrokken bij de concepting en ontwikkeling. Dit zodat jij de creativiteit op de set kan waarborgen!

Het is dus essentieel dat je in staat bent om creatief mee te kunnen denken zodat je een concept weet te vertalen naar een haalbare productie.

Samen met het team ga je internationaal op pad en realiseren jullie de meest kekke video’s!

Je werkt intensief samen met je collega’s en trekt de juiste partners aan die ons helpen in de uitvoering van onze video’s en foto shoots. Tijdens de productie blijf je iedereen uitdagen, ben je in elke fase kritisch en grijp je in wanneer nodig. Zo ontstaan te gekke video’s die binnen de deadline en het budget ontwikkeld zijn.

Wat breng je mee?

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt zowel verstand en ervaring van creative als productie.
 • Je kunt goed plannen en organiseren en bent oplossings- en resultaatgericht.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt interne en externe teams aansturen.
 • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je kent de markt en de mogelijkheden (technieken).

Wat krijg je ervoor terug: 

 • Video’s producen voor brands zoals : Nike, Adidas, Porsche, Red Bull etc.
 • Functie op het hoofdkantoor in Amsterdam bij een van de snelst groeiende luxury lifestyle brands, met sales in meer dan 100 landen.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en mee te groeien in het bedrijf.
 • Jonge, dynamische werkomgeving.
 • Competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je vragen? Stuur jouw CV naar jeffrey@wannahaves.com en ik neem z.s.m. contact met je op!