Ben jij de ruwe diamant die wij graag willen polijsten?
Voor de afdeling Programma Ontwikkeling van EndemolShine zijn wij op zoek naar nieuw creatief talent. Wij zoeken startende creatieven met een frisse blik, een scherpe geest en een open mind. Mensen die een tomeloze ambitie hebben om, in een snel veranderend medialandschap, vernieuwende content te bedenken voor verschillende platformen.

Wat bieden wij?

EndemolShine biedt een exclusief traineetraject van acht vrijdagen, waarin je tools, tips en tricks krijgt om formats te bedenken, ontwikkelen en pitchen. Het traject bestaat uit twee delen: de eerste vier vrijdagen gaan we met de door ons geselecteerde trainees aan het werk, het tweede deel van het traject vervolgen we met een selectie van die groep. De meest veelbelovende kandidaat krijgt een traineecontract van 1 september tot en met 31 december 2019 op de afdeling Programma Ontwikkeling.

Inschrijving van start

Aanmelden kan tot en met maandag 15 april 2019, 18:00 uur. Om je aanmelding definitief te kunnen maken, moet je zowel een videomotivatie als jouw uitwerking van een creatieve opdracht uploaden. Start daar eerst mee, voordat je begint met het invullen van het aanmeldformulier.

In de videomotivatie van maximaal 1 minuut (.mp4- of .mov-bestand) stel je jezelf kort voor en motiveer je jouw aanmelding. Waarom wil jij meedoen aan EndemolShine’s creatieve talentenjacht? En waarom ben jij de kandidaat die wij zoeken? Hoe het eruitziet, maakt niet uit; we zijn gewoon heel benieuwd naar wie jij bent en wat jou beweegt.

Met de creatieve opdracht willen we een eerste impressie krijgen van jouw creativiteit. 

De creatieve opdracht kun je hier downloaden.

Wie weet tot snel!