Wij zijn CapeRock: een team van 20 leuke en super goede strategen, creatieven en designers (motion, digital, music) die merken helpen hun ambitie te visualiseren. Onze klanten zijn internationale merken met een focus op de media & entertainment wereld, zoals in Nederland: Storytel, Veronica, Ziggo, Avrotros, Foot Locker, Viacom/ Spike, Topsport Amsterdam.

Voor Veronica hebben het concept bedacht en het design ontwikkeld om van Veronica TV en Radio Veronica één sterk merk te maken. Uitgangspunt was de rebelse en avontuurlijke historie van Veronica. In de beeldtaal staat de passie voor epische films en series, echte muziek en grootse sport centraal.

Mensen werken graag bij ons, omdat ze willen werken aan grote en complexe branding en design projecten voor internationale klanten, die veel creativiteit in de oplossingen vragen. En ook, omdat ze veel vrijheid krijgen en ze aan vele opmerkelijke projecten werken: https://www.caperock.tv/

Projecten die een podium verdienen.
Alleen die dat podium op dit moment nog onvoldoende krijgen.

Daarom zijn we op zoek naar JOU!

Functieomschrijving & werkzaamheden

De functie van Marketing & Sales Executive is een leuke, zelfstandige en veelzijdige functie!

Zo stem je wekelijks met de Strategy Director Marco-Paul af welke potentiële klanten op welke manier een follow-up krijgen. Je vindt het zelf erg leuk om hands-on, zowel koud als warm contact op te nemen met bestaande en potentiële klanten en hebt veel ideeën hoe we dit succesvoller kunnen doen. Daarnaast breng je markten in kaart, en help je bij het bedenken, organiseren en uitvoeren van passende marketing activiteiten. Want ja. Marketing is echt jouw ding.

Je helpt mee aan het realiseren van onze digital exposure en om ons en al die gave projecten de zichtbaarheid te geven die ze verdienen. Kanalen genoeg volgens jouw handboek: website, digitale kanalen, social media, nieuwsbrieven, awards, magazines, aanwezigheid belangrijke events/congressen en meer.

Alles om CapeRock steviger op de kaart te zetten en om zo ons bereik en onze zichtbaarheid te verhogen.

Je doet voorstellen voor marketing en sales en maakt samen met de Strategy Director Marco-Paul een marketing en sales jaarplan met bijbehorende aanpak.

4 redenen waarom dit (n)iets voor jou is:

JA: (koude) acquisitie? Yes. Helemaal leuk. Kom maar door. Ook in het Engels. Geen probleem. NO: Het liefste schrijf je vooral. Eigenlijk is sales niet jouw ding.
JA: Je hebt al zeker 2 tot 4 jaar relevante werkervaring voor deze functie en bent bij voorkeur fulltime beschikbaar. NO: Je wordt graag aangestuurd. Niet al te veel zelfstandigheid.
JA: Marketing en social media is echt jouw ding. Je raakt er niet over uitgepraat en houdt van aanpakken! NO: Je hebt weinig ideeën voor slimme sales aanpak.
JA: Je bent altijd bezig met nieuwe ideeën, verbeteringen en suggesties voor marketing en sales. NO: Organiseren, gestructureerd en projectmatig werken laat je liever aan anderen over.

En verder:

  • Voor deze functie bieden we je een fulltime bruto maandsalaris van 2.500 euro (40 upw).
  • Reiskosten worden vergoed binnen een aanzienlijke woon-werk afstand.
  • Samen met je collega’s werk je in een open, grote en lichte ruimte op een fantastische locatie aan het water in hartje Amsterdam.
  • Met je collega’s spreek je veel Engels (ze komen uit Duitsland, Frankrijk, Zweden, Schotland en Nederland), en we delen regelmatig onze kennis en investeren in teamspirit met leuke events en uitjes!

Enthousiast?

Verras ons met je aantrekkelijke brief en cv. Kandidaten die we uitnodiging en die door zijn naar de volgende ronde krijgen een leuk assessment;-)