Jij zorgt ervoor dat Transavia’s potentiële klanten doorlopend met ons mooie merk in aanraking komen. Als Campagne Specialist Brand Marketing ligt jouw focus op de ‘always on brand’ laag.

Wat ga je doen?

Als Campagne Specialist Brand Marketing ben je op dagelijkse basis verantwoordelijk voor dat potentiële klanten op de juiste manier geprikkeld worden. Hierdoor wordt Transavia nóg beter meegenomen in elke koopoverweging dankzij een optimale merkvoorkeur. Met de kennis en ervaring die jij brengt weet jij exact welke uiting, op welk moment en via welk kanaal je de juiste doelgroep kan bereiken. Je bent goed op de hoogte van de laatste digitale (marketing) trends en weet deze goed te benutten. Ga jij bijvoorbeeld voor het plaatsen van een inspirerende video op YouTube via de nieuwste targetting-techniek? Of ga je voor een slim ingezette online banner – misschien wel allebei?

Binnen de Commercie-afdeling werken we op een op rollen gebaseerde en wendbare manier aan de hand van de Scrum methode. De afdeling is verdeeld in 4 zogenoemde Bases, ieder onder begeleiding van een Base Lead en een coach. Je hebt enorm veel zeggenschap binnen jouw vakgebied en stelt (uiteraard in overleg) je eigen targets op basis van de beschikbare budgetten. De beste weg om de targets te behalen is aan jou; jij bent immers de specialist!

Je komt te werken binnen ‘Base Direct’, de afdeling die verantwoordelijk is voor alle touchpoints vanaf de overweging tot en met de conversie op de website. De twee hoofddoelstellingen zijn het optimaliseren van de omzet en de merkvoorkeur. Het team bestaat uit campagne-, content-, data-, en conversie specialisten die allen bijdragen aan de gezamenlijke twee hoofddoelstellingen.

Concreter?

 • Je bent een ster in het bedenken van slimme (digitale) manieren om het merk Transavia op een prettige manier onder de aandacht te brengen bij onze (potentiële) klanten.
 • Je weet op een fijne manier te sparren met onze externe marketingpartners en neemt van dag tot dag de prestaties van de campagnes door. Dit om waar nodig bij te sturen.
 • Vanuit natuurlijk enthousiasme neem je stakeholders (intern en extern) mee tijdens het hele proces).
 • Tot slot draag jij natuurlijk bij aan de belangrijkste doelstellingen van Base Direct.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO / WO opleiding binnen bedrijfskunde, commerciële economie of soortgelijk en minstens 3 jaar ervaring met digital marketing.
 • Je hebt gevoel voor branding en weet onze klanten nóg meer te binden aan ons mooie merk.
 • Je krijgt energie bij het analyseren van campagnes. Dit om alles steeds een beetje beter te doen.
 • Je houdt altijd je doel voor ogen, KPI’s zijn voor jou een feest en je beheert jouw budgetten optimaal.
 • Je bent ‘wendbaar’, ofwel continue veranderingsbereid. Dit hebben we nodig om steeds beter te worden in wat we doen en mee te bewegen met de continue veranderende wereld om ons heen.
 • Je weet op een fijne manier te sparren met onze externe marketingpartners en neemt van dag tot dag de prestaties van de campagnes door. Dit om waar nodig bij te sturen.
 • Je bent een ster in het bedenken van slimme (digitale) manieren om het merk Transavia op een prettige manier onder de aandacht te brengen bij onze (potentiële) klanten.

Wat kun je van ons verwachten?

Als Campagne Specialist bij Transavia bieden wij jou een toffe werkplek onder de rook van Schiphol. Je krijgt de verantwoordelijkheid om je functie naar eigen inzicht vorm te geven. Daarnaast:

 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Flexibele werktijden.
 • Vriendelijke & bevlogen collega’s.
 • Persoonlijk budget voor jouw duurzame inzetbaarheid en vitaliteit.
 • Wij werken hard maar er wordt ook hard gelachen.
 • Een eindejaars- en winstuitkering.

Last but not least; ben je reislustig, dan is onze IPB-regeling (tegen mooie tarieven vliegen indien plaats beschikbaar) zeker de moeite waard!

Deze functie is ingedeeld in functiegroep 9. Dit betekent dat wij op basis van jouw kennis en ervaring een aanbieding kunnen doen tussen de 2727 en 4475 euro bruto per maand.

Wil je solliciteren?

Ben jij de Campagne Specialist Brand Marketing die wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct! Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Parvine Pieters via: parvine.pieters@transavia.com. Zij komt graag met je in contact!

Jouw sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert! Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek.
 2. Eerste contact: Wij bellen je om kennis te maken en een afspraak in te plannen.
 3. Het eerste gesprek: Er volgt een eerste gesprek met twee campagne specialisten uit het team.
 4. Is er een match? Dan volgt het tweede gesprek dat zich meer richt op de inhoud.
 5. Is de match compleet? Dan gaan wij je met veel plezier een voorstel doen en begint jouw reis bij Transavia! Wel moet je wegens (luchtvaart)veiligheidseisen eerst een screening doorlopen.

Geïnteresseerd? Solliciteer!