Met negentig mensen bouwen we dagelijks aan Blendle. Onze missie? De ultieme app voor het toegankelijk maken van kwaliteitsjournalistiek. Wij zijn er heilig van overtuigd dat journalistiek belangrijk is omdat ze mensen helpt betere keuzes te maken. Dat we mensen kunnen helpen beter naar de wereld om hen heen te laten kijken.

We zijn ontzettend trots op wat we de laatste vijf jaar bereikt hebben, maar zijn er ook klaar voor om Blendle naar een nog hoger niveau te tillen. 

1. Wat Blendle doet is belangrijk 
Journalistiek is een essentieel onderdeel van elke samenleving, maar kranten en tijdschriften zien hun omzet teruglopen. Ze schrijven nog steeds fantastische artikelen – veel beter dan wat je op gratis nieuwssites vindt – maar steeds minder mensen hebben een abonnement. 

2. En tegelijkertijd maken we mensen blij 
We vinden het tof om een app te bouwen, die nu al door meer dan 1.000.000 gebruikers en hopelijk binnenkort meer mensen over de hele wereld gebruikt wordt. 

3. Een leuk team 
We zijn bij Blendle inmiddels met bijna negentig mensen, en de sfeer is top. Ons kerstfeest wordt met liefde georganiseerd (en gevierd) en we gaan zelfs weekendjes weg. Heb je niks met weekendjes weg? Geen probleem. Want iedereen doet waar hij of zij zich lekker bij voelt.

4. Extraatjes 
Uiteraard ontvang je een salaris op een bankrekening naar keuze, maar bij Blendle kun je ook rekenen op een prinsheerlijk second life. Elke dag is er een met liefde bereide lunch, we zorgen waar nodig voor avondeten en één keer per week bereik je de totale zenmodus door een professionele massage. 

Dit is de impact die je gaat maken 
De CRM Coordinator (of Campagne Manager) is met het CRM team verantwoordelijk voor de relatie met onze klanten. Van het ‘warm welkom’-gevoel tot het ‘nog lang niet aan de orde’-afscheid, van het uitleggen over onze visie tot het vertellen over onze handige features. Over alle activiteiten denk jij goed na en je verpakt ze in campagnes. 

Dit is ongeveer wat je van de rol kan verwachten 
Jij bedenkt, bouwt, volgt en evalueert de CRM campagnes. Je bent dus van a tot z verantwoordelijk voor de campagnes. Je doet dat via onze site en apps, via mail en app-messaging en soms (lekker old-skool) per brief of aan de telefoon.

Elk kwartaal run je zelfstandig een aantal campagnes. Je start nieuwe campagnes, optimaliseert bestaande campagnes en beëindigt niet performende campagnes. Natuurlijk zet je hier ook een A/B test voor op, zodat we de campagnes kunnen blijven optimaliseren. Je schakelt met verschillende teams om jouw flow te kunnen bouwen. Zo schakel je met onze data analist om de juiste segmentatie te krijgen, brief je een designer en werk je nauw samen met customer support om de klanttevredenheid te monitoren.

Ons wensenlijstje

 • Je bent analytisch sterk en data driven. 
 • Je houdt ervan jouw analyses te vertalen naar kansen. 
 • Je hebt al wat ervaring met CRM. 
 • Je werkt graag zelfstandig en je pakt graag elke uitdaging met beide handen aan. 
 • Je weet je goed uit te drukken en je houdt ervan in een team te werken. 
 • Je hebt commercieel inzicht. 
 • Excel kent geen geheimen voor je.

In jouw rugzak 

 • Een afgeronde HBO/WO-opleiding. 
 • Enige ervaring met CRM of als Customer Marketeer. 
 • Kennis van email campagnes, CRM systemen en A/B testen. 
 • Je bent communicatief sterk en kan goed zelfstandig werken.

Je bent er nog.. 

Leuk! Druk op de knop hieronder en vertel ons waarom je bij ons en bij deze baan past. Als je vorige werk of opleidingen daar belangrijk voor zijn, is dat ook fijn om te delen. 
Daarnaast niet onbelangrijk om te vermelden: we vinden diversiteit belangrijk. Laat je dus alsjeblieft niet tegenhouden omdat je denkt dat je anders bent of er anders uitziet. Dat vinden we alleen maar mooi.