BNNVARA is een zo crossmediaal mogelijk werkende omroep met jaarlijks ruim 3000 uur televisie, 5000 uur radio en op talloze online platformen een heel scala aan uitingen. We maken Zembla, Kinderen Voor Kinderen, #BOOS, Vroege Vogels en veel meer. Voor de centrale online redactie van BNNVARA Digital zijn wij op zoek naar een:

ALLROUND ONLINE REDACTEUR (Medior/Senior) 36 uur per week!

De centrale webredactie van BNNVARA is een immer veranderend geheel waarin zowat alle verschillende disciplines uit het journalistieke werkveld samenkomen.

Online redacteuren van deze ploeg werken mee met programmaredacties aan de digitale uitingen die horen bij de merken. Het ene moment verzorgen ze het complete online deel van het format, het andere moment zijn ze als consultant aan een titel verbonden en helpen ze juist de bestaande redactie met het uitrollen van een online contentplan. Ze begeleiden stagiaires en trainees op het gebied van copywriting, social media, online video en audio, werken mee aan business cases en formats, zijn soms kartrekker en soms observant.

Kern van hun functie is dat ze in staat zijn om met behoud van inhoudelijke (digitale) kwaliteit doorlopend een groot aantal verschillende merken en bijbehorende informatiestromen te managen.

Wat we zoeken 

Je bent verantwoordelijk voor de online content van verschillende merken van BNNVARA. Je néémt die verantwoordelijkheid dan ook graag. Je begrijpt social media als de beste, bent niet bang voor grote producties, kunt je rug rechthouden in turbulente tijden en bent een teamplayer, dus je voelt precies aan wanneer je moet shinen en wanneer je iemand anders moet laten shinen. Je hebt namelijk altijd nauw contact met diverse externe producenten en interne afdelingen en je bent dus graag de spin in het web die zorgt dat iedereen jou op tijd van de sterkste content voorziet zodat als onze titels online een zo groot mogelijke bereik kunnen krijgen. En zodra het geheel online staat, ben jij die community manager die weet hoe hij/zij de fans laat smeken om meer.  

Profiel  

  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je hebt een mediagerelateerde opleiding en/of vergelijkbare achtergrond;
  • Je hebt perfect taalgevoel;
  • Je hebt verstand van video- en/of audiobewerking (voorkeur voor video);
  • Je houdt van dingen regelen, dingen plannen en kunt goed tegen stress;  
  • Je weet op een creatieve wijze fans aan een merk te binden;  
  • Je bent meer dan op de hoogte van alle (social)mediakansen; 
  • Je bent creatief, proactief, verantwoordelijk, gestructureerd en gedreven;
  • Je kunt net zo goed uit de voeten met een merk als Over Mijn Lijk als met een merk als KLEM.  

Wij bieden 

Een dynamische omgeving waar je in contact komt met een flinke lading zeer ervaren mediamensen. En een plek waar je jezelf op organisatorisch-, redactioneel- en online gebied sterk kunt ontwikkelen, waar je een breed scala aan merken kunt leren kennen en waar je ook nog eens 100% jezelf kunt zijn, want daar houden we van. En oh ja, natuurlijk een marktconform salaris, een 36-urige werkweek, eindejaarsuitkering, veel lol met collega’s en veel groeikansen als je ze weet te grijpen als ze zich voordoen.

Solliciteren  

Solliciteer hieronder via het sollicitatieformulier vóór 7 februari a.s.. Vergeet niet een portfolio of voorbeeld van eerder werk.

Onderbouw waarom jij denkt dat je de digitale verrijking bent die BNNVARA nodig heeft!