Stuur je motivatiebrief met cv voor 24 januari 2018 naar vacatures@nhmedia.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolijn Ruijter (Adviseur HRM) tel.: 088-8505548.

Ook leuk:

TALENTVOLLE EDITORS – ARGUS PRODUCTIONS

Even voorstellen... We zijn Argus Productions, een bedrijf dat zijn oorsprong kent in de live sporttelevisie. Vanuit die oorsprong zijn we uitgegroeid tot een all-round mediabedrijf. Onze missie is om te investeren in jonge talenten en zodoende een groot team te...

EVENEMENTENCOÖRDINATOR – KRO-NCRV

De afdeling Marketing, Communicatie & Leden bestaat uit een team Marketing Communicatie dat voor alle merken de marketingcommunicatie verzorgt en een team Leden dat ten dienste staat van de beide verenigingen KRO en NCRV en ledenwervings- en behoudsactiviteiten...

PLANNER AUDIO

Muziek, stemmen en een team van creatieve collega's; dit bedrijf in Amsterdam creëert het sfeertje in klank dat hun klanten zoeken en daar is planning en coördinatie een belangrijk onderdeel van. Daarom zijn zij op zoek naar een Planner. Wat ga je doen?De...

MEDEWERKER MARKETING & COMMUNICATIE – VONDELCS

Als medewerker marketing & communicatie zorg je voor het opzetten en uitvoeren van alle communicatie- en marketingactiviteiten van VondelCS, zowel intern als extern, zowel online als offline. Het gaat daarbij om het communiceren en zichtbaar maken van de...

NH Media is het mediabedrijf van Noord-Holland. Wij zitten in één gebouw en voeren een gezamenlijke bedrijfsvoering met AT5. De beide mediamerken NH en AT5 informeren, inspireren en verbinden de stad en de regio. NH Nieuws en AT5 zijn de belangrijkste nieuwsbronnen voor Noord-Holland en Amsterdam. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app’s, websites, social media, radio en tv.

Wij zijn op zoek naar een:
Adviseur HRM voor 32 uur per week

Wat ga je doen?

Als Adviseur HRM ondersteun en adviseer je medewerkers, het management en de algemeen directeur bij de vormgeving en uitvoering van taken op HRM-gebied. Je draagt met vakkundige kennis en ervaring bij aan het uitbouwen en verbeteren van ons personeelsbeleid en de implementatie daarvan. Daarbij draag je zorg voor periodieke managementinformatie, adequate verzuimbegeleiding en een correcte administratieve afhandeling van zaken. Je geeft hiërarchisch leiding aan de medewerker HRM en je rapporteert aan de zakelijk manager.

 Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een talent met hbo werk- en denkniveau en ruime, relevante werkervaring in de mediawereld.  De Adviseur HRM die wij zoeken:

  • Heeft een relevante hbo/wo opleiding;
  • Heeft minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in de mediawereld;
  • Heeft inhoudelijke kennis van HRM-beleid en arbeidsrecht;
  • Heeft ervaring met het geven van HRM-advies aan managers;
  • Is proactief, hands-on, stressbestendig en flexibel;
  • Heeft sociale vaardigheden zoals tact, klantgerichtheid, invoelingsvermogen, en luistervaardigheid;
  • Heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

 Wat bieden wij?

Een afwisselende en uitdagende functie in een creatieve, dynamische en leerzame omgeving. Salariëring conform de omroep cao, 6% eindejaarsuitkering en een mobiele telefoon.

Solliciteren:

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan een motivatiebrief met cv voor 24 januari 2018 naar vacatures@nhmedia.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolijn Ruijter (Adviseur HRM) tel.: 088-8505548.