Hoe kom je in aanmerking voor deze uitdagende job? Stuur je motivatiebrief en CV per e-mail naar Mandy Griffioen via mgriffioen@dfw.nl. Hopelijk zien we je snel!

Ook leuk:

TALENTVOLLE EDITORS – ARGUS PRODUCTIONS

Even voorstellen... We zijn Argus Productions, een bedrijf dat zijn oorsprong kent in de live sporttelevisie. Vanuit die oorsprong zijn we uitgegroeid tot een all-round mediabedrijf. Onze missie is om te investeren in jonge talenten en zodoende een groot team te...

EVENEMENTENCOÖRDINATOR – KRO-NCRV

De afdeling Marketing, Communicatie & Leden bestaat uit een team Marketing Communicatie dat voor alle merken de marketingcommunicatie verzorgt en een team Leden dat ten dienste staat van de beide verenigingen KRO en NCRV en ledenwervings- en behoudsactiviteiten...

PLANNER AUDIO

Muziek, stemmen en een team van creatieve collega's; dit bedrijf in Amsterdam creëert het sfeertje in klank dat hun klanten zoeken en daar is planning en coördinatie een belangrijk onderdeel van. Daarom zijn zij op zoek naar een Planner. Wat ga je doen?De...

MEDEWERKER MARKETING & COMMUNICATIE – VONDELCS

Als medewerker marketing & communicatie zorg je voor het opzetten en uitvoeren van alle communicatie- en marketingactiviteiten van VondelCS, zowel intern als extern, zowel online als offline. Het gaat daarbij om het communiceren en zichtbaar maken van de...

Dutch Filmworks zoekt een Account Manager Digital

 

Account Manager Digital (32 – 40 uur/ Utrecht)
Zoek jij een leuke job waarin digitale ontwikkelingen, sales en content samenkomen? Digital is in korte tijd uitgegroeid tot één van de belangrijkste pijlers van Dutch FilmWorks. We zijn Nederlands’ grootste onafhankelijke filmdistributeur en je kunt ons kennen van The Hitman’s Bodyguard, Soof 2, The Wolf of Wall Street, 100% Coco, Earth en nog 5000 andere titels. We hebben een stoel vrij voor een creatieve, ondernemende digital native ter versterking van ons digital salesteam… want we verwachten dat deze pijler de komende jaren blíjft groeien!

Wat ga je doen?
Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze ‘digital’ relaties: internationale aanbieders van digitale (TV en VOD) content in Nederland en België. Je luistert, denkt mee, analyseert, geeft advies en ontwikkelt plannen voor samenwerking… met als doel uiteraard het optimaliseren van de omzet van onze content. Je bouwt een ijzersterk netwerk op en weet precies wat de focus is van je contacten. Met de marketeers bij klanten zet je op creatieve wijze promoties op, zodat ook hún klanten enthousiast worden over onze titels. Nieuwe plannen en voortgang van projecten rapporteer je aan de General Manager Digital.

Wie ben je?
Je bent ondernemend, sociaal, klantgericht en hebt commercieel inzicht. Je bent volledig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in het digitale medialandschap. Ook sta je stevig in je schoenen en beschik je over overtuigingskracht, want je moet met grote (inter)nationale spelers onderhandelen. Tussen de vele relaties en een berg aan projecten weet jij het overzicht te behouden, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Humor en een flexibele no-nonsense instelling zijn tot slot ook noodzaak en interesse in film is wel zo handig.

Wat moet er op je CV staan?
HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift en kennis van de Franse taal is een pré i.v.m. Belgische contacten.

Dutch FilmWorks biedt…
Een veelzijdige en zelfstandige functie in een dynamisch werkveld. Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Een team van 25 gemotiveerde collega’s en een informele sfeer. Een marktconform salaris met dito secundaire arbeidsvoorwaarden.