Vacatures

#Vacature #Senior #Digital #Marketeer – Walibi Holland

Walibi Holland is per direct op zoek naar een Senior Digital Marketeer. Als Senior Digital Marketeer marketeer ben je, met het digital team, onderdeel van de afdeling Marketing & Sales. In samenwerking met de afdeling Marketing ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en implementeren van het Marketing plan, specifiek voor de website(s) van Walibi Holland. De focus ligt op de beleving voor de gast en webverkoop, om zoveel mogelijk omzet te genereren.

Jouw belangrijkste taken zijn o.a.

 • Bepalen en uitzetten van strategie inzet van digitale campagnes en kanalen;
 • Aansturen digital mediabureau t.b.v. inzet SEA en display campagnes;
 • Aansturen leveranciers website(s) en mobiele applicatie;
 • Zorg dragen voor een optimale conversie van onze digitale kanalen;
 • Aansturen leveranciers e-ticketing en online boekingsystemen;

More >>

#Vacature #Redacteur – BNN/VARA

Voor een nieuw, dagelijks liveprogramma, HUB, zoeken wij een fulltime: Redacteur
Het wordt een ambitieus en vernieuwend programma gericht op middelbare scholieren in de doelgroep 13 tot 19 jaar. Het zal te zien zijn op Youtube, televisie en social media.  Je wordt één van de twee redacteuren van het programma. Je werkt onder een eindredacteur en krijgt een eigen redactiestagiair ter ondersteuning. Samen met die stagiair ben je om de dag verantwoordelijk voor de volledige aflevering van die dag. Van gasten regelen tot het laatste online nieuws brengen, je raakt alles aan wat die dag te zien is.
Het programma wordt geproduceerd door BNNVARA voor de NPO, maar zal nauw samenwerken met alle omroepen in het bestel. De focus daarbij ligt sterk op Talentontwikkeling.

More >>

#Vacature #Event #Director #EMEA – Netflix

The Director of Events – EMEA will work within our EMEA Publicity team to strategize & execute an events calendar throughout the year to achieve our business goals whilst identifying efficiencies and meeting multiple objectives, sometimes in a single event. The Director will be curious about all aspects of our business & will work to improve campaigns / activations with new and innovative event ideas. The ideal candidate has worked handling events for film, TV or entertainment brands. They also have experience working in film or television awards campaigns or, if they don’t, they are quick studies and are ready to hit the ground running to contribute to this important facet of our business.
The successful candidate will be able to communicate with filmmakers, talent representatives, agencies, executives and production partners on efforts. They can formulate and manage a budget, and give visibility into their process with clarity. Pack your bag, because travel is a requirement.

More >>

#Vacature #Online #Marketeer – De Efteling

De online marketeer krijgt hiërarchisch leiding van het Hoofd Marketing Specialismen en zal nauw samenwerken met een team van online senior specialisten en een (online) mediabureau. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor de online marketing inzet. Als Online marketeer genereer je traffic naar de website van de Efteling door het uitzetten van online marketingcampagnes en ben je de specialist voor je collega’s op het vlak van online advertentie campagnes. Je vertaalt de marketing doelstellingen naar effectieve online campagnes. Je ontwikkelt, monitort en onderhoudt de campagnes zo optimaal mogelijk en je staat voortdurend in contact met jouw (internationale) collega’s over mogelijke verbeteringen en kansen. Jij bent degene die zorgt dat de doelstellingen van het team behaald worden. In je takenpakket zit natuurlijk optimalisaties van zoekmachine campagnes binnen platformen als Google AdWords en Bing Ads, display campagnes binnen ons RTB platform of online video inzet binnen kanalen als Youtube.

More >>

#Vacature #Junior #Social #Media #Manager – Talpa Global

Binnen Talpa Global Connect is het Online Channel team per direct op zoek naar een Junior Social Media Manager. Het Online Channel team is verantwoordelijk voor de wereldwijde exploitatie van Talpa formats op Online Channels waaronder YouTube, Facebook, Twitter, Snapchat, Instagram etc. The Voice en The Voice Kids hebben gezamenlijk meer dan 85 miljoen Facebook fans, 17 miljoen volgers op Twitter, 6 miljoen Instagram volgers en op YouTube meer dan 25 miljard views en 31 miljoen subscribers. Als Junior Social Media Manager vervul je een zelfstandige rol in het Online Channel team. Je bent eindverantwoordelijke voor het managen en monitoren van grote internationale Online Channels en help je de lokale (internationale) producties hun content te optimaliseren. Voor deze functie heb je minimaal 1 jaar relevante werkervaring, weet je alles van social media en ben je op de hoogte van nieuwe trends in het dynamische medialandschap.

More >>

#Vacature #Marketeer – CJP

CJP is er voor alle jongeren. We houden van cultuur in alle vormen en willen anderen inspireren om dat ook te doen. Met je CJP-pas krijg je tot je 30e korting op theater, bioscoop, musea, festivals, concerten en nog veel meer. Weet jij hoe je jongeren van verschillende culturele achtergronden bereikt, werk je graag data-gedreven en barst je van de nieuwe ideeën? Dan kunnen we je bij CJP goed gebruiken voor de functie van: Marketeer (FT)

Werkzaamheden:
Als Marketeer ben je onderdeel van het marketingteam. Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren en het actief ontwikkelen van (online) marketingcampagnes. Dit doe je onder meer door het sluiten van partnerships en analyseren van data.

More >> 

#Vacature #Medewerker #Marketing & #Communicatie (16 uur p/w) – NH Media

NH is het mediabedrijf van Noord-Holland. Wij informeren, inspireren en verbinden, 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Op de app, online, tv en radio. Dat doen we op z’n Noord-Hollands: eerlijk, recht voor z’n raap en met trots. Wij zijn op zoek naar een: Medewerker Marketing & Communicatie  16 uur/week

Je verzorgt de interne en externe communicatie voor NH (o.a. NH Nieuws, NH Radio, NH Onderneemt) en voor onze partner AT5. Je wordt de rechterhand van de Marketing Communicatie Manager en bent verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van communicatiepresentaties en promotionele acties. Je informeert medewerkers over behaalde resultaten, nieuwe samenwerkingen en innovatieve projecten. Daarnaast coördineer je evenementen die passen in het opgestelde marketingplan. Je bewaakt de uitstraling en huisstijl en vertaalt dit naar diverse communicatiemiddelen in al onze kanalen.

More >>

 

#Vacature #Bureauredacteur #Shownieuws – SBS Productions B.V.

Voor de redactie van Shownieuws zijn wij op zoek naar een bureauredacteur op de dagredactie.

Hoofdtaken:
Je hebt een brede interesse op het gebied van (showbizz)nieuws of informatieve programma’s en je weet deze interesse te gebruiken in je werk. Je bent in staat verrassende ideeën en invalshoeken voor onderwerpen ten behoeve van de uitzendingen aan te dragen en tot een goed item te brengen. Je bent bezig met het nieuws van de dag en weet de nieuwtjes te scoren en te ontdekken via een goed netwerk aan contacten.

More >>

#Vacature #Manager #Event #Service – Paylogic

Paylogic, een internationaal en innovatief ticketingbedrijf, is per direct op zoek naar een ambitieuze en gedreven manager met affiniteit voor IT voor de afdeling Event Services!

Als Manager Event Services ben je eindverantwoordelijk voor het budget en de operationele en commerciële resultaten van de Event Services BV binnen de Paylogic Holding. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor de soepele operationele uitvoering van alle scanprocessen op locatie en de continue verbetering van deze processen voor de zowel de klant als de fan.

 • Verantwoordelijkheid voor de gestroomlijnde en efficiënte operationele uitvoering van alle events van Event Services (op internationale schaal) met als uitgangspunt altijd een excellente klantwaardering.
 • Het managen, overzien en optimaliseren van het end-to-end event/scan proces; vanaf de verkoop, account management, de optimale inrichting van events m.b.t. scannen, het testen, IT / apparatuur, product requirements, reporting, de uitvoering en de aansluitende evaluatie intern en extern met onze klanten. Dit teneinde de samenwerking tussen de verschillende afdelingen binnen Paylogic, alsook extern te optimaliseren

More >>

#Vacature #Grafisch #Vormgever – RTL

De creatieve unit van RTL is op zoek naar een grafisch vormgever voor haar studio. Je hebt een uitgebreid portfolio, bent communicatief vaardig en hebt passie voor het vak.

Wat ga je doen?

Je maakt een zeer breed scala aan grafische uitingen voor o.a. campagnes en concepten die door de creatives van RTL worden ontwikkeld. Denk hierbij aan keyvisuals, (programma)logo’s, advertenties, keynote presentaties, flyers, posters, storyboards, banners of zelfs een complete huisstijl.

Waar ben je goed in?

 • Je bent creatief, zelfstandig en accuraat;
 • Je bent in staat om een verhaal visueel te maken en voelt de daarbij horende sfeer feilloos aan;
 • Je bent bekend met het aanleveren van bestanden voor print maar kent ook de (on)mogelijkheden van een online uiting;
 • Je bent daarnaast gedreven, wil het beste uit jezelf halen en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Uiteraard heb je een uitstekende kennis van Photoshop, Illustrator en InDesign maar kennis van Keynote is een pré.

More >>

#Vacature #Sales & #Operations #Manager – Fight Globe

Fight Globe zoekt een proactieve Sales & Operations Manager om ons team in Amsterdam te versterken. Als Sales & Operations Manager ben je verantwoordelijk voor de delivery processen van de media distributie. Je bent de spil in het media distributieproces van Fight Globe. Daarbij speel je een sleutelrol bij de ondersteuning en opvolging naar klanten en producenten en beheer je de procedures van productie tot oplevering. Verder volg je de planning van de klantenprojecten op en zorg je voor de juiste documentatie hiervan in de beheersystemen. Daarnaast is de Sales & Operations Manager gericht op acquisitie in de breedste zin van het woord met als doel het genereren van new business. Je werkt hierbij nauw samen met het sales team en wordt beloond met een attractieve bonus voor het behalen van nieuwe deals. Je bent ook verantwoordelijk voor de commerciële voorbereidingen voor de belangrijkste Sport en Media beurzen en zal je tijdens deze internationale beurzen zelf Fight Globe aan je eigen en nieuwe klanten kunnen promoten. Ook heb je een neus voor nieuwe trends binnen de sector en denk je proactief mee over innovatie en efficiëntie.

More >>

#Vacature #Community #Supervisor – Sony Playstation (via Born4Jobs)

Voor Sony PlayStation (PS4, PSVR) zoekt Born4Jobs een enthousiaste, creatieve, heel erg “social media onderlegde” Community Supervisor. Je maakt deel uit van een ontzettend leuk bedrijf met (uiteraard) overal PlayStations die je als uitlaatklep kunt gebruiken. Ben je sterk op het gebied van content creëren, weet je de taal van de PlayStation community te spreken en heb je tegelijkertijd genoeg ideeën om deze nog groter te laten worden? Lijkt het je wat om mee te denken over een community en campagne activaties, om deze vervolgens uit te zetten in de gehele Benelux?

More >>

#Vacature #Producer – Kinderen voor Kinderen / BNN

Kinderen voor Kinderen is een multimediaal concept met o.a. verschillende Tv-programma’s, het maken van videoclips, een CD en DVD release, een actieve internetsite, vlogs en veelvuldige optredens. enz. Kinderen voor Kinderen zoekt vanaf  1 september 2017 een: Producer m/v (36 uur per week)

Deze Producer
– is belast met de kooraudities, repetities, Cd-opnamen, Tv-programma, info-voorziening voor de website etc. en KvK nevenactiviteiten;
– verricht productionele werkzaamheden ten behoeve van bovenstaande activiteiten; – heeft affiniteit met jeugdprogramma’s;
– is een organisatorisch zwaargewicht;

More >>

#Vacature #Producer (fulltime) – Veldkamp Produkties (advertentie gesloten)

Wij zoeken een enthousiaste producer! Iemand die weet van aanpakken, dingen voor elkaar krijgt, goed is in organiseren en regelen en vanaf 1 september op zoek is naar een veelzijdige en uitdagende baan als producer (fulltime).

Taakomschrijving:
Samen met je collega producers ben je verantwoordelijk voor de gehele organisatie van videoproducties van A (intake) tot Z (oplevering). Intakes met bestaande en potentiële klanten, prijsindicaties en offertes maken, overeenkomsten opstellen, planning, aansturing crew, pre- productie van zowel grote (commercials met alles erop en eraan) als kleine (2 man crew) draaidagen binnen de kaders van budget en planning. Je werkt voornamelijk op kantoor maar gaat ook mee op draaidagen. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en bent de schakel tussen de opdrachtgever en crew (ook extern). Dit alles doe je voor verschillende projecten tegelijkertijd en je deelt je eigen agenda in.

More >>

#Vacature #Junior #Release #Coördinator – Armada Music

Armada Music brengt muziek uit van onder andere Armin van Buuren, Borgore, Dash Berlin, Erick Morillo, Gareth Emery, Kevin Saunderson, Lost Frequencies, Showtek en W&W. De Release-afdeling van Armada Music B.V. houdt zich bezig met de optimale exploitatie van alle releases. Binnen deze afdeling worden playlisten op streamingservices onderhouden en diverse tracklists samengesteld. De afdeling is tevens verantwoordelijk voor de invulling van de creatieve promotieactiviteiten, zoals posting op social media en communicatie richting externe distributeurs. Voor deze afdeling zijn we per direct op zoek naar een: Junior Release Coördinator (m/v, 40 uur per week)

More >>

#Vacature #PR #Medewerker – ARTIS

Het cluster Merk, Relatiebeheer & Fondsenwerving heeft als doel het genereren van inkomsten voor ARTIS in de brede zin van het woord en zorgt voor een eenduidige communicatie naar zowel publiek en pers, als bedrijven, fondsen en andere instellingen waar we mee samenwerken. Vanaf 1 augustus is ARTIS op zoek naar een: PR-medewerker (38 uur per week)

Je bent het aanspreekpunt voor de pers, maar ook intern binnen ARTIS op gebied van communicatie. Je hebt te maken met corporate PR-vraagstukken maar ook het genereren van media-aandacht voor diverse gebeurtenissen in ARTIS. Van de opening van een nieuwe opstelling in ARTIS-Micropia tot het uitsturen van een persbericht over de geboorte van een olifantenkalf of de ARTIS-Zoomeravonden lanceren bij de juiste doelgroep. Dat betekent dat je expertise ligt op het gebied van het schrijven van persberichten, organiseren van persevents, goed relatiebeheer van brede groep media, managen en briefen van woordvoerders van ARTIS, opstellen van strakke planningen en begeleiden van mediabezoeken aan ARTIS.

More >>

#Vacature #Medewerker #Planning & #Productie – Schouwburg Utrecht


De afdeling Planning & Productie (P&P) zorgt ervoor dat voorstellingen en evenementen productioneel worden voorbereid zodat zij op succesvolle wijze kunnen worden uitgevoerd. Medewerkers van het productiekantoor zijn het eerste aanspreekpunt voor gezelschappen, festivals en huurders. Automatisering is een belangrijk instrument; naast het Office-pakket is er een evenementenbeheersysteem (Yesplan), een roosterpakket (RostarCAS) en een urenregistratiesysteem (Efficient). Door vertrek van de huidige medewerker is er plaats voor een: Medewerker P&P, Specialisatie Planning voor 24 uur per week.

Dit is het werk:
– vertalen van de programmering en overige activiteiten in een realistische planning van mensen en middelen
– kostencalculatie en administratie van gewerkte uren van de medewerkers ten behoeve van facturatie

More >>

 

#Vacature #Programmamaker / #Producer (24-28 uur p/w) – Efteling Kids Radio / Efteling

Als programmamaker / producer van Efteling Kids Radio krijg jij de kans om programmaonderdelen te bedenken, uit te werken, te monteren en presenteren. Met eigen initiatief en ideeën bereid je de programma’s voor en draag je zorg voor hoogstaande kwaliteit. Daarbij verzorg je onder meer de pre-productie en editing voor audioproducties. Daarnaast spreek je voice-over’s in voor zowel radio als andere media uitingen. Een grote diversiteit is wat deze functie kenmerkt en we zoeken dan ook een echt Radiotalent die zich verder wil ontwikkelen binnen Efteling Media en specifiek Efteling Kids Radio.

`Betovering` is het sleutelwoord van de Efteling. Als programmamaker / producer betover je gasten, collega’s en relaties via de mediaproducties van de Efteling. We zoeken een collega met lef, creativiteit en initiatief die veel verantwoordelijkheid krijgt. Je leidt de grote diversiteit aan werkzaamheden in goede banen door jouw planmatige kwaliteiten in te zetten. Zo ben je de ene dag bezig met het regelen van een interview voor Efteling Kids Radio en de andere dag met in het inspreken van voice over’s voor een filmproductie. Gastgerichtheid en betrouwbaarheid zijn eigenschappen die jou kenmerken. Je bent breed inzetbaar, maar een ding is zeker: Radio maken zit in jouw bloed!

More >>

#Vacature #Editor #Compositor – Lukkien

Heb jij het in je om met jouw creatief technische brein zowel off- als online in controle te zijn? En ben je een ster in editen en compositing? Wij zoeken jou!

Wat ga je doen?
Binnen elk project bewaak je de technische kwaliteit, behoud je overzicht en werk je actief aan het data-management van start tot uitlevering. Je bezit ook over de passie voor animatie & de motiongraphic kant van het post-productie traject. Als Editor / Compositor heb je zowel de off- als online fase van een project onder controle. Deze projecten kunnen bestaan uit commercials, promo’s en corporate video’s. Als allrounder vul jij de regisseurs en producenten zowel creatief als technisch aan op het gebied van compositing, visual fx, motiongraphics, kleurcorrectie en inhoudelijke editing.

More >>

#Vacature #Fotograaf – Het Rijksmuseum

Het project “Prentenkabinet online” heeft als doel het inhalen van achterstanden op het gebied van registratie en digitalisering van de collectie van het Rijksprentenkabinet. Daarnaast wil het museum met dit project de collectie prenten, tekeningen en foto’s toegankelijker maken voor een groot publiek. Na registratie worden de collecties gedigitaliseerd en via de website Rijksstudio digitaal beschikbaar gesteld. Bij de fotografie van de collectie van het Rijksprentenkabinet wordt gefotografeerd volgens de richtlijnen van Metamorfoze. De standplaats is Amsterdam.

De werkzaamheden zijn:

 • fotograferen van prenten, foto’s en tekeningen volgens vooraf overeengekomen standaard(en);
 • up-to-date blijven met de ontwikkelingen binnen het vakgebied;
 • signaleren wanneer apparatuur en/of hulpmiddelen aan vervanging of uitbreiding toe zijn

More >>

#Vacature #PR & #Events #Manager – Zoover

You are a pro-active, creative, hands-on and structured PR & Events professional. With your network in the media and events world, you are well able to find the right channels for our content. Also, you enjoy writing good content yourself and get energy from being a connector between internal as well as external stakeholders.

Next to that, you:

 • Have a Bachelor’s or Master’s degree, preferably in Communication, Journalism or Media;
 • Have 4-8 years experience in similar roles;
 • Have a Media network within the travel, news and lifestyle industry in the Netherlands;

More >>

#Vacature #Ervaren #Online #Videomaker (fulltime) – Lensink van Berkel (LVB)

Ben jij een allround, ervaren online videomaker? En beheers je het hele proces: van concept uitwerken via scripts maken naar draaien, regisseren en monteren? Dan vinden wij jou erg interessant!
En als je dan ook nog een specialist bent op het gebied van video & marketing. Alles weet over de distributie van video (je weet als geen ander hoe je de doelgroep weet te bereiken). En verder denkt dan ‘alleen’ maar het draaien van mooie shots, dan zijn we op zoek naar jou!

Waarschijnlijk ben jij dan ook op zoek naar ons. Want wij hebben namelijk een hele toffe baan in de aanbieding. Waar je al je ervaring en creativiteit in kwijt kan. En ook nog eens kunt werken voor A-merken als Nuon, HEMA, Ziggo, Livera, Centraal Beheer, ABN AMRO en WNF.

Wat doen we?
LVB Videomarketing, een label van het prijswinnende contentmarketingbureau LVB Networks, is het grootste videomarketingbureau van Nederland. We bedenken en maken tal van videoformats, social video’s, YouTube-series contentcampagnes voor leidende merken met grote ambities. Wij maken niet zomaar leuke of mooie video’s, onze video’s moeten iets opleveren. Leads bijvoorbeeld. Of awareness.

More >>

#Vacature #Medewerker #P&O (24 uur p/w) – NH Media

NH is het mediabedrijf van Noord-Holland. Wij informeren, inspireren en verbinden, 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Op de app, online, tv en radio. Dat doen we op z’n Noord-Hollands: eerlijk, recht voor z’n raap en met trots. Wij zijn op zoek naar een: Medewerker P&O m/v  24 uur/week

Als medewerker P&O ben je de spin in het web van de organisatie. Je dag is nooit hetzelfde. Je onderhoudt interne contacten met medewerkers en beantwoordt hun vragen op het gebied van arbeidsvoorwaarden en personele zaken. Je geeft uitvoering aan de CAO voor het omroeppersoneel en aan de arbeidsvoorwaardelijke regelingen. Je houdt mutaties bij en geeft deze door aan de diverse afdelingen en de salarisadministratie. Je signaleert mogelijke knelpunten in het eigen vakgebied en doet verbetervoorstellen. Daarnaast vervang je de salarisadministrateur en personeelsfunctionaris in voorkomende gevallen en bij afwezigheid (ziekte en vakantie).

More >>

#Vacature #Office #Manager – Dolby, Amsterdam

This role will oversee and optimise all soft services for the Amsterdam Dolby International AB, facilitation of the smooth running of the office and that the building remains a prestigeous environment for employees and visitors. The Office Manager will work in close collaboration with the reception personnel, (provided by an outside contractor) ensuring effective and excellent services provided by reception to our visitors and employees, whilst ensuring that security to the site remains a high focus.

 MAIN DUTIES:

 • Responsible and the main contact for all soft services at the Amsterdam office including; Cleaning, Reception, Meeting rooms, Catering, Shipping/Post, Security and EH&S. Liaise with all vendors and contractors and ensure that performance of service remains at a consistently high level.
 • Take responsibility for co-ordinating all the day-to-day activities and events (example: All-Hands) that take place, including hospitality requests.
 • Responsible for vendor management for the Amsterdam office.

More >>

#Vacature #Junior #Medewerker #Sales & #Events (38u p/w) – Volkshotel

Als junior medewerker Sales & Events ben jij verantwoordelijk voor de afhandeling van A tot Z voor een event aanvraag. Of het nu gaat om een duistere filmpremière of een groots eetfestijn, een besloten conferentie of een muzikale borrel. Bij Volkshotel is alles mogelijk. Samen met jouw sales collega’s ben jij de schakel tussen de klant en het hotel.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Behandelen van groeps- en eventaanvragen;
 • Aanmaken van (groeps)reserveringen in IDPMS, bijhouden van opties en status;
 • Verzorgen van rondleidingen aan (toekomstige) klanten;

More >>

#Vacature #Redacteur (36 uur p/w) – NOS (advertentie gesloten)

Een allround journalist. Iemand die niets liever doet dan snel schakelen en die opveert van nieuws. Die in staat is om in helder Nederlands te schrijven over een ontwikkeling in Syrië, maar ook een groot ongeluk op de A59. Je weet feilloos bronnen te vinden, zowel online als via de telefoon. Je weet hoe je dit aantrekkelijk opschrijft en ook hoe je dat vertaalt in goede online verhalen. Je gaart nieuws en weet ingewikkelde of taaie kost snel te vertalen.

De ideale kandidaat is een ervaren redacteur en voldoet aan de volgende eisen:

 • Minimaal 3 jaar relevante (online) werkervaring
 • Afgeronde opleiding op HBO- of universitair niveau
 • Kennis van en visie op online journalistiek
 • Ervaring met online storytelling
 • Uitstekende taalbeheersing

More >>

#Vacature #Hoofd #PR & #Marketing – Theater Bellevue (advertentie gesloten)

Theater Bellevue programmeert in drie zalen in totaal ca. 570 voorstellingen per jaar, op het gebied van o.a. toneel, cabaret, moderne dans, mime en muziektheater. Deze voorstellingen worden door ca. 60.000 bezoekers per jaar bezocht. Daarnaast produceert Theater Bellevue jaarlijks enkele eigen Bellevue Lunchtheaterproducties.
De afdeling PR & Marketing is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het marketing- en communicatiebeleid. Wij zijn op zoek naar een meewerkend hoofd van de afdeling PR & Marketing, een commercieel talent dat weet wat er speelt op het gebied marketing. Je bent een inspirator en creatieveling die zorgt voor realiseren van marketingdoelstellingen.

More >>

#Vacature #Productieassistent #Varagids – BNN-VARA (advertentie gesloten)

Als Productieassistent ben je medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van het beleid ten behoeve van de ontwikkeling, uitbouw en verdieping van de relatie tussen VARAgids en abonnees en andere doelgroepen. Dankzij jouw projectmanagement en regeltalent zorg je er iedere week weer voor dat er een fantastische VARAgids op de mat valt bij onze abonnees. Bovendien zorg je ervoor dat abonnees kunnen profiteren van allerlei voordelen, zoals abonneeacties en speciale evenementen.

De collega die wij zoeken:
• initieert en ontwikkelt marketingactiviteiten voor de VARAgids, is verantwoordelijk voor de interne advertentieplanning en bewaakt de bijbehorende deadlines;
• coördineert lezers-, win- en andere behoudsacties;
• ondersteunt de bladmanager in wervings- en behoudscampagnes en bij de productie van de VARAgids;
• ondersteunt bij de productie van VARAgids evenementen.

More >>

#Vacature #Content #Project Manager – Norvell Jefferson (advertentie gesloten)

Sta jij met beide benen in 2017? Trekt een dynamische werkomgeving jou, waar met veel enthousiasme aan (creatieve) B2B en B2C content wordt gewerkt? Ben je organisatorisch sterk, sociaalvaardig, leer je snel, en heb je een gezonde commerciële drive? Dan word jij misschien wel de nieuwe projectmanager van Norvell Jefferson!

Wat ga je doen?

 • Je bent de spin-in-het-web van diverse projecten en werkt daar van A tot Z aan mee; briefing, debriefing, budgetten opstellen (en beheren), planning opstellen (en bewaken), interne/externe creatieven en content makers coördineren, feedback Je bent eerste aanspreekpunt voor de klant en vind het leuk deze goed te bedienen.
 • De projecten zijn divers; online, digital, animatie, presentatie, grafisch, (re)branding, enz. Ook ‘geïntegreerde projecten’ met meerdere deliverables behoren tot de mogelijkheden.
 • Je werkt samen met een senior project- en account manager, maar ook met film en foto producers/makers, animatoren, grafisch designers, web developers, DTP’ers, enz.
 • Je helpt mee de kwaliteit van onze content te waarborgen; met eigen oog en samen met ons creatieve team.

More >>

#Vacature #Senior #Creative #Video #Producer – 100%NL (advertentie gesloten)

Wij zijn op zoek naar een echte allround videokoning, die de YouTube-kanalen van SLAM! en 100% NL naar het volgende level kan tillen. Ben je creatief? Kun jij organiseren, filmen en monteren? Weet je van aanpakken en kun je een klein team aansturen? Dan zijn we opzoek naar jou!

Jouw werkzaamheden

 • Creatieve video content produceren (filmen/ editen) voor de YouTube kanalen van SLAM! en 100% NL
 • Een unieke herkenbare stijl ontwikkelen qua video en montage
 • Maken en beoordelen van unieke YouTube-formats waarbij je uitstekend in staat bent om scripts te lezen en te verbeteren.
 • De YouTube kanalen SLAM! (300K abonnees), Bij Igmar (100k abonnees) en 100% NL (2,2k) verder uitbouwen
 • YouTube doelstellingen monitoren en verbeterplannen opstellen
 • Medeverantwoordelijk voor de videostrategie van SLAM! en 100% NL
 • Monitoren van de doelen, komen met verbeterplannen en ervoor zorgen dat deze worden uitgevoerd.

More >>

#Vacature #Content #Coordinator #Benelux – Spotify (advertentie gesloten)

Content Coordinator, BeneluxSpotify is looking for a talented individual to assist with daily operational tasks that are associated with managing the content supply chain from the labels to our service. You will support marketing Spotify brand campaigns, artists and record labels and also help to analyse and report the results of those campaigns. This role will suit an adaptable fast-learner who loves both music and technology.*This role is a 6 Month Fixed Term Contract*

What You’ll Do:

 • Translate copy from international assets to Dutch
 • Check response copy on our social media channels
 • Draft campaign recaps (decks)
 • Develop brand assets for events (i.e. posters, T-shirts, banners)

More >>

#Vacature #Frontoffice #Medewerker – NOS (advertentie gesloten)

De NOS maakt, als grootste nieuwsorganisatie van Nederland, 24 uur per dag, 7 dagen per week, programma’s op het gebied van nieuws, sport en (inter-)nationale evenementen. We brengen dit nieuws via televisie, radio en online via NOS.nl, de NOS-app, sociale media, smart tv’s en spelcomputers. We zijn continu bezig onze programma’s te vernieuwen en de platformen waarop we aanwezig zijn uit te breiden en meer interactie te creëren met onze kijkers en luisteraars. In deze bruisende Nieuwsorganisatie is de Frontoffice het eerste aanspreekpunt voor de medewerker voor vragen op IT en facilitair gebied. De afdeling telt twaalf medewerkers en vormt een hecht team, waar nauw wordt samengewerkt en ieders ontwikkeling wordt gestimuleerd. De Frontoffice medewerker is verantwoordelijk voor de eerstelijns IT en facilitaire vraagstukken, waarbij de nadruk op IT ligt. Je analyseert storingen aan PC’s, laptops, mobiele telefoons en printers. Lost deze op of schakelt externe storingsdiensten in. Ook verzorg je de accreditatieafhandeling, boeking van vergaderruimtes en andere facilitaire zaken.

More >>

#Vacature #Projectmanager / #Producer – M2Media (advertentie gesloten)

Haal jij energie uit plannen, plannen, plannen en het opleveren van effectieve mooie creatieve producties? Mooi! Dan zoeken wij jou! Je gaat in samenwerking met strategen, in- en externe creatieve (productie) teams en natuurlijk met de klant, spraakmakend creatief werk begeleiden en opleveren. Jij bent de sturende kracht achter de on-time en binnen budget en scope aflevering van verschillende producties. Dit zijn on- en offline producties zoals bijvoorbeeld TV commercials, online video, radio commercials en nog heel véél meer mooi werk.
Voor onze klanten heb je te maken met verschillende projecten die continue aandacht nodig hebben. Hierbij ben je een belangrijke spil tussen M2Media, in- en externe teams en de klanten… More >>

#Vacature #Producer – RTL Live (advertentie gesloten)

RTL Live is hét dagelijkse middagmagazine van RTL 4 waarin bekende én onbekende Nederlanders aanschuiven om de actualiteiten en dat wat er speelt door te nemen. Het live programma (van maandag t/m vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur) bestaat uit een mix van actualiteiten, verhalen achter het nieuws en ontwikkelingen in de samenleving. Onderwerpen variëren van nieuws tot cultuur en maatschappij, van literatuur tot entertainment, en van films en theater tot het belangrijke werk van diverse goede doelen; RTL Live praat de kijker bij en doet dat met een dagelijkse mix van onderwerpen én natuurlijk een positief gevoel.

Op hoofdlijnen ben je verantwoordelijk voor:
– productie van een dagelijks (live) programma;
– assistentie van de productieleider;
– het maken en beheren van de montageplanning;

More >>

#Vacature #Promotie #Coördinator – Universal Music (advertentie gesloten)

Ben jij een muziek professional (in wording) die zich graag het vakgebied van promotie eigen wil maken; die alle collega’s wil ondersteunen en uiteindelijk hen ook wil kunnen waarnemen? Breng jij nieuwe inzichten en ideeën met je mee, waar je ons van kunt overtuigen? Wellicht ben jij dan onze nieuwe (fulltime) Promotie Coördinator

Zelfstandige uitvoering van promotie-activiteiten | Support in de dagelijkse operatie

Wat ga je doen als Promotie Coördinator? We zoeken ook iemand die zelf de promotie-activiteiten wil gaan uitvoeren. Dit is een breed pallet; denk hierbij aan perspromotie (het schrijven van persteksten; opzetten en begeleiden van interviews) en TV & Radio Promotie (faciliteren van de optredens en begeleiden van artiesten bij radio- en TV-programma’s). Uiteindelijk willen we jou zien groeien tot een allround professional. Wij willen dit graag in je investeren.

More >>

#Vacature #Webredacteur (36 uur) – FunX

Als webredacteur is schrijven je passie en weet je met je frisse schrijfstijl een jonge doelgroep aan te spreken. Je bent enthousiast en creatief en voelt je verbonden met de FunX-doelgroep. Natuurlijk heb je een passie voor social media, radio en muziek en volg je het nieuws op de voet (zowel op entertainment- als op maatschappelijk gebied). Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent flexibel en bent bereidt ook in vroege ochtend, avond en weekenden te werken. Je bent een teamplayer maar je kunt ook zelf het initiatief nemen.

Als webredacteur schrijf je dagelijks artikelen voor FunX.nl. Je speurt voortdurend het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en weet hier telkens een eigen draai aan te geven. De focus ligt daarbij op muziek en lifestyle maar ook maatschappelijke thema’s komen aan bod. Ook is er ruimte voor het schrijven van eigen verhalen. Je denkt mee over crossmediale items en je zet fragmenten uit de verschillende radioshows om in aantrekkelijke webcontent.

More >>

#Vacature #PR-#Medewerker #Film & #TV – Herrie Film & TV (advertentie gesloten)

Herrie Film en TV is een marketing, distributie en PR bureau voor film en televisie. Mooie films, spraakmakende documentaires, nieuwe programma’s en opvallende series van makers die risico’s nemen en kwaliteit voorop hebben staan; allemaal komen ze voorbij.

En wat doen wij?
Wij verzorgen de distributie, marketing en/of PR. Hoe we dat doen? Door hen de weg te wijzen in het enorme aanbod van distributiekanalen (in de bioscoop, het filmtheater, online of op tv), een gedegen en ambitieus distributie-, marketing- en publiciteitsplan te schrijven, de juiste mix van middelen te vinden en films en tv-programma’s onder aandacht te brengen bij media (print, online en RTV) die naadloos aansluiten op de doelgroep.

Wie zoeken we?
Wij zijn op zoek naar een PR-medewerker, met een voorliefde voor kwaliteitsfilms en -televisie en documentaires. Iemand die het on- en offline medialandschap kent, gevoel heeft voor doelgroepen en goed kan researchen. Je schrijft foutloos Nederlands, bent sterk in plannen, kan zelfstandig werken en bent initiatiefrijk. Bij voorkeur heb je een relevante opleiding gevolgd op het gebied van (online) media, (online) marketing en communicatie of PR. Je hebt ongeveer twee jaar relevante werkervaring op dit gebied, bent ambitieus en wilt zo veel mogelijk leren.

More >>

#Vacature #Nieuwslezer (36 uur) – NOS

De NOS maakt, als grootste nieuwsorganisatie van Nederland, 24 uur per dag, 7 dagen per week, programma’s op het gebied van nieuws, sport en (inter-)nationale evenementen. De NOS houdt haar publiek op de hoogte op radio, TV en online. In verband met de samenstelling van het team zoeken we voor de radio twee vrouwelijke toptalenten voor de ochtendshows op NPO Radio 1 en NPO 3FM. Vijf dagen in de week, ben jij de vrouw die luisterend Nederland bij het wakker worden op de hoogte brengt van het laatste en belangrijkste nieuws, een journalistiek anker, met een geweldige stem. Als co-host bij Jurgen van den Berg op NPO Radio 1 of bij Domien Verschuuren op NPO 3FM. En van zo’n toptalent verwachten we wat. Je bent een echte radiomaker die weet wat er in de wereld speelt en dit op begrijpelijke wijze vertaalt voor luisteraars van de ochtendshows. Nieuws zoeken, maken en brengen is wat je drijft. Je hebt een haarfijn gevoel voor de buzz van de dag en het talent om te improviseren als dat nodig is.

More >>

#Vacature #Redacteur – AVROTROS

Met onze programma’s, online platforms en evenementen bereiken wij een groot publiek. Wij streven dan ook naar kwaliteit en innovatie en motiveren ambitieuze en creatieve media-professionals te solliciteren op onze vacatures. Voor het gezondheidsprogramma van AVROTROS zoeken we per direct een  Redacteur tv (36 uur per week)
Als Redacteur ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke onderwerpen in het programma. Je hebt een groot netwerk op het gebied van gezondheid en volgt het nieuws hierover op de voet. De belangrijkste resultaatgebieden voor de redacteur zijn journalistiek onderzoek, productie en planning.

Schets van de functie
• Je houdt je bezig met onderwerpen op het gebied van gezondheid en weet daar een originele invalshoek bij te vinden.
• Verzamelt informatie, selecteert en bereidt de keuze van onderwerpen voor en legt daartoe contact en onderhoudt contact met informanten.

More >>

#Vacature #Productie #Assistent #Digitaal & #Innovatie – KRO-NCRV (advertentie gesloten)

Als Productie Assistent ben je de steun en toeverlaat voor onze Conceptontwikkelaars en de Senior Projectleider. Je assisteert met het organiseren van designsprints en kennissessies. Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn planning, bewaakt deelbudgetten en verzorgt de contractering met freelancers . In sommige projecten ben je verantwoordelijk voor de productionele organisatie en hou je het overzicht.

De werkzaamheden omvatten verder:

 • Het productioneel begeleiden van diverse online producties en het bewaken van de budgeten voor deze producties
 • Het verzorgen van de administratieve afhandeling van contracten en het nazien op de afspraken van contracteren

More >>

#Vacature #Online #Marketeer – Stadsschouwburg Amsterdam (advertentie gesloten)

Word je warm van theater, kunst en cultuur? Ben je creatief en houd je van concepten en campagnes verzinnen? Leef jij een tweede leven op social media, ben je op je plek achter de schermen van websites en heeft contentmarketing geen geheimen meer voor jou? Lig jij wakker (met mate!) van likes en clicks en Googlerankings? Heb jij ideeën over hoe je nieuwsbrieven en blogs afstemt op doelgroepen?  Dan zoeken we jou!

Functieomschrijving en werkzaamheden
De afdeling Marketing en Communicatie is een dynamische afdeling die er eer in schept om een zo groot en divers mogelijk publiek kennis te laten maken met de voorstellingen en events in de Stadsschouwburg. Als onlinemarketeer ben je verantwoordelijk voor de online strategie en sta je tegelijk ‘met de poten in de klei’, je beheert en onderhoudt de website, social media en bent verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van digitale marketingcampagnes (e-mailmarketing, social media marketing, SEO en SEA). Je vertaalt doelstellingen naar KPI’s, ontwikkelt meetplannen en tilt onze online activiteiten naar een hoger plan. Je werkt nauw samen met je collega’s om resultaat te bereiken.

More >>

#Vacature #Junior #Video-editor – LVB Networks (advertentie gesloten)

Jij wordt een absolute topeditor. Bent talentvol. Hebt een beetje ervaring. Maar staat nog aan het begin van je carrière. Je doet niks liever dan de hele dag in je editset lekker sleutelen aan online video’s. Ze nét even beter maken. De audio perfect afmixen. Een extra effect toevoegen. Omdat dát de video helemaal afmaakt. Ben jij dit? En wil je werken voor A-merken als Nuon, HEMA, Ziggo, Livera, Centraal Beheer en WNF? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat doen we?
LVB Videomarketing, een label van contentmarketingbureau LVB Networks, is het grootste videomarketingbureau van Nederland. We bedenken en maken tal van videoformats, YouTube-series en contentcampagnes voor leidende merken met grote ambities.

More >>

#Vacature #Manager #Sales & #Events – Pathe (advertentie gesloten)

In de functie van Manager Sales & Events maak je onderdeel uit van de afdeling Commerce,  je geeft leiding aan het Sales & Events team en je rapporteert direct aan de Director Commerce. De afdeling Commerce bestaat verder uit de afdelingen Programmatie, Food & Beverage, Marketing & Communicatie en E-Commerce. De afdeling werkt nauw samen met de afdeling Operations, waar ook de 25 individuele Pathé bioscopen onder vallen (inclusief 3 Cinemec locaties).  In de rol van Manager Sales & Events ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een heldere strategie en pro-actief uitdragen van visie en beleid omtrent alle business to business activiteiten. De sales is gericht op (film) events, zakelijke congressen en verkoop van arrangementen en Pathe producten. Je draagt hiermee bij aan een ultieme beleving voor onze bezoekers, optimalisering van de merkwaarde van Pathé en stijging van de resultaten.

More >>

#Vacature #Pers & #PR #Medewerker – Walibi Holland (advertentie gesloten)

Als Pers & PR medewerker maak je onderdeel uit van het marketingteam. Het marketingteam is verantwoordelijk voor het in de markt zetten van Walibi Holland en het vakantiepark Walibi Village. In de functie van Pers & PR medewerker ben je verantwoordelijk voor de woordvoering van Walibi Holland. Je geeft advies ten aanzien van een adequaat persbeleid voor de gehele organisatie en werkt uiteraard mee aan de uitvoering daarvan. Je houdt je bezig met het beïnvloeden en bewerken van meningen en percepties gericht op het bouwen van de door ons gewenste reputatie van Walibi Holland. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de interne communicatie binnen Walibi Holland.

More >>

#Vacature #Productie #Coördinator #GTST – Endemol Shine Nederland (advertentie gesloten)

Voor de dagelijkse serie GTST voor RTL4, geproduceerd door Endemol Shine zijn wij op zoek naar een enthousiaste zelfstandige productie coördinator.

Werkzaamheden:
– Je bent het aanspreekpunt van de de productie en verzorgt de communicatie met cast, crew en externe partijen
– Verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de productie op kantoor; je houdt je bezig met productionele administratieve werkzaamheden zoals het opstellen van contracten,       aftiteling, (productie)schema’s/planningen en het beheren van agenda’s
– Organiseren van diverse evenementen en feesten voor cast en crew

More >>

#Vacature #Redacteur – Eigen Huis & Tuin / Talpa (advertentie gesloten)

Eigen Huis & Tuin is hét klusprogramma van Nederland, dat elke zaterdag aan het begin van de avond wordt uitgezonden. Het presentatieteam bestaat uit Evelyn, Thomas en Tom. Samen pakken zij grote klus- en tuinprojecten bij bekende en onbekende Nederlanders aan en houden de kijker op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van interieur en tuin.

Op hoofdlijnen ben je verantwoordelijk voor:
o Selecteren geschikte onderwerpen en screenen van aanmeldingen in overleg met eindredactie;
o Bedenken van verrassende invalshoeken voor de inhoud van het programma;
o Casting en begeleiding van onbekende en bekende Nederlanders;
o Beheren database;

More >>

#Vacature #PR & #Marketing #Manager – Das Mag Uitgeverij (advertentie gesloten)

Iedereen is vervangbaar — zeggen ze. Suus deed de PR & marketing van onze uitgeverij en schreef veel van onze teksten (zoals de persberichten). Totdat Suus haar sluimerende studiewensen niet langer kon onderdrukken en we ons PRwonderkind verloren aan een studie Voedselfilosofie in Kopenhagen. Daarom zoeken we per 1 september een nieuwe Suus, die:

– Haarfijn weet hoe je in een pakkende one-liner een prachtige nieuwe roman pitcht
– Meteen ziet welke pers daarbij past en die direct gaat béllen 🙂
– Puntige teksten kan schrijven

More >>

#Vacature #Festival #Reporter – XITE Belgium (advertentie gesloten)

Gaat jouw hart sneller slaan bij elke like, ben je insta-perfect of heb je misschien al een eigen vlog? Wil jij deze zomer festivals afschuimen, artiesten volgen en helemaal losgaan op onze social? Dan ben jij de reporter die wij zoeken! Wij zijn het enige tv-kanaal dat echt om muziekvideo’s draait en zich focust op de doelgroep millennials met als hoofddoelgroep jongeren tussen de 18 en 24 jaar. We willen artiesten en jongeren een platform geven en onze kijkers de kans bieden om dagelijks onder te duiken in muziek.

Wat zoeken we?

– Je bent spontaan en staat graag in het middelpunt
– Je bent gepassioneerd over muziek en gek op social media;

More >>

#Vacature #Marketing #Manager #Events – Elsevier (advertentie gesloten)

Als Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor de marketing & communicatie strategie van events die wij organiseren vanuit onze A-merken en in samenwerking met partners voor diverse doelgroepen en type events. Je levert input en advies op basis van markt- en responsanalyses. Je bedenkt, plant, initieert en draagt zorg voor renderende marketing & communicatie acties en activiteiten en voert dit zelf ook uit.
Je werkt binnen deze functie nauw samen met de projectleiders, uitgeefgroepen en de marketeers van de uitgeefgroep die verantwoordelijk zijn voor werving en behoud van lezers/abonnementen. In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor de omzetdoelstellingen.

More >>

#Vacature #Brand #PR- & #Communicatieadviseur – Sky Radio & Radio Veronica / Talpa Radio (advertentie gesloten)

Gaat je hart sneller kloppen van media-aandacht voor onze radiozenders? Wil jij de content van Sky Radio en Radio Veronica delen met zoveel mogelijk mensen en heb je ‘oog’ voor PR-kansen en mogelijkheden? Heb je ook nog eens een vlotte pen én ben je een goede prater? Dan zoeken wij jou, lees gauw verder!

Wat ga je als Brand PR- en Communicatieadviseur doen?

 • Je regisseert het gehele proces van externe en interne communicatie voor Sky Radio en Radio Veronica op de traditionele en minder traditionele wijze;
 • Je ontwikkelt doelgerichte PR- en communicatieplannen voor acties, events, programma’s en campagnes van de zenders;
 • Je geeft de PR-strategie voor die zenders vorm en stelt de jaarplannen op;

More >>